Filmul cu un actor legendar care face furori pe Netflix. A ajuns în topul celor mai vizionate producții în doar câteva zile

Netflix, una dintre cele mai mari platforme de streaming din lume, îi surprinde de fiecare dată pe abonați cu filme numai bune de vizionat singuri, ori cu familia, după o zi grea de muncă sau în weekend. Astăzi, vom vorbi despre o peliculă care a ajuns în topul celor mai vizionate producții în doar câteva zile de la lansare. De asemenea, în rolul principal îl găsim pe celebrul Jason Statham, iubitul actor cunoscut pentru rolurile sale din filme de acțiune.

Filmul cu Jason Statham care face furori pe Netflix / foto: Pexels
Filmul cu Jason Statham care face furori pe Netflix / foto: Pexels

„MEG 2: Confruntare în Adâncuri”, bazat pe romanul din 1999 „The Trench” de Steve Alten, îl are în rolul principal pe celebrul Jason Statham. De asemenea, din distribuție fac parte și alți actori celebri, precum Sophia Cai, Page Kennedy, Cliff Curtis, Wu Jing, Sergio Peris-Mencheta și Skyler Samuels. În plus, producția se află în prezent pe locul 6 în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming Netflix. Așadar, despre ce este vorba în peliculă?

„În adâncurile întunecate ale oceanului, cercetătorii luptă pentru supraviețuire cu creatori preistorice gigantice și o operațiune de minerit la fel de letală”, este descrierea filmului pe platforma de streaming Netflix.

Prin urmare, ca și cazul primei părți, filmul urmărește un grup de oameni de știință a căror călătorie în care explorează cele mai adânci zone ale oceanului se transformă într-un haos de neconceput. În timp ce o operațiune de minerit le amenință misiunea, ajung să se confrunte cu colosalii megalodoni.

„MEG 2: Confruntare în Adâncuri” este disponibil pe Netflix

De data aceasta, Jason Statham ajunge față în față nu cu unul, nu cu doi, ci cu trei rechini preistorici din adâncuri, plus o creatură uriașă cu tentacule. Dacă te-am făcut curios, și te atrag filmele de acțiune, dar și cele cu rechini, poți viziona „MEG 2: Confruntare în Adâncuri” pe platforma de streaming Netflix.

Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Shanghai pe 9 iunie 2023 și a fost lansat de Warner Bros. Pictures pe marile ecrane din SUA pe 4 august 2023. De asemenea, a avut înacasări la box office de 82.6 milioane de dolari în Statele Unite și Canada, și 315.1 milioane de dolari în alte teritorii, cu un total mondial de 397.7 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mireasa logo logo jpg
netflix 4548440 1280 jpg
netflix 3733812 1280 jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
vocea romaniei facebook jpg
banner catalin botezatu png
banner jador png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net