Pe urmele tatălui: Maximilian Ibrahimović, în premieră la naţionala Suediei U18

Maximilian Ibrahimović calcă pe urmele tatălui său, Zlatan Ibrahimović - în vârstă de 18 ani, băiatul fostului fotbalist a fost convocat, pentru prima dată, la echipa U18 a naţionalei Suediei, potrivit relatărilor făucte de presa internațională. Astfel, acesta va participa, săptămâna viitoare, la un stagiu de pregătire programat în Spania, acolo unde se vor desfășura meciuri amicale împotriva Japoniei şi Statelor Unite ale Americii.

Maximilian Ibrahimović, în premieră la naționala Suediei U18
Maximilian Ibrahimović, în premieră la naționala Suediei U18

De altfel, tânărul atacant central a semnat, în această vară, primul său contract profesionist cu AC Milan, clubul la care tatăl său a evoluat şi, recent, și-a încheiat cariera, la vârsta de 41 de ani, în luna iunie 2023, Maximilian jucând pentru echipa de tineret a italienilor.

Suedezii, impresionați de Ibrahimović Jr.

„Îl urmăresc de exact un an”, a declarat Andreas Pettersson, antrenorul echipei U18 din Suedia, acesta adăugând: „În primul rând, el a jucat din ce în ce mai mult pentru echipa U18 a Milanului şi a obţinut mai mult timp de joc, pe parcursul anului trecut. De atunci, el s-a dezvoltat şi a jucat bine. A avut un început excelent cu Primavera! Aceasta este o bună oportunitate pentru noi să îl vedem în mediul nostru. Principala calitate pe care am observat-o este că ajunge în situaţii în care poţi marca goluri şi să finalizeze situaţii, este bun la asta. Este bun la pătrunderea în suprafaţa de pedeapsă şi în zona porţii. Avem o ocazie bună să-l aducem şi să-l urmărim. Începem să îl cunoaştem mai bine, iar el începe să ne cunoască. Mă aştept să îl văd în mediul nostru”. Tânărul Ibrahimović are contract valabil cu AC Milan cel puțin încă trei ani, înțelegerea sa fiind prevăzută până în vara lui 2027 - de altfel, Zlatan are doi băieți, Maximilian și Vincent, amândoi fiind angrenați în „sportul rege”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
David Popovici Facebook jpg
Razvan Marin (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Marius Croitoru, Sportpictures jpg
Lewis Hamilton (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
rapid otelul jpg
combo birligea si mama lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net