Filmul de pe Netflix pe care îl așteaptă întreaga planetă. Te va face să râzi cu gura până la urechi și are premiera în curând

Filmul de pe Netflix pe care îl așteaptă întreaga planetă. Te va face să râzi cu gura până la urechi și are premiera în curând. Mai exact, filmul se va lansa pe data de 19 iulie! Platforma de streaming a distribuit trailerul pe X și a scris: „După un album care a eșuat, un star rock în vârstă se mută într-o casă izolată pe o stâncă din Cipru. Noua sa viață este rapid bulversată atunci când o veche iubire se reaprinde. Harry Connick Jr. joacă în Find Me Falling.”

Te va face să râzi cu gura până la urechi și are premiera în curând
Te va face să râzi cu gura până la urechi și are premiera în curând

Filmul de pe Netflix pe care îl așteaptă întreaga planetă

Filmul spune povestea unui rockstar pe nume John Allman care decide să ia o pauză de la carieră pentru a se regăsi pe sine. El cumpără o casă pe faleza din Cipru, înconjurat de Marea Mediterană. Lucrurile devin intense atunci când fosta lui iubită revine în viața lui. Ce face John în această situație? Își va accepta iubirea sau va alege muzica în detrimentul acesteia?

Din distribuția filmului fac parte, printre alții, Harry Connick Jr în rolul lui John, Angeliki Philippidou în rolul lui Marikou, Clarence Smith în rolul lui Jimmy, Athina Roditou în rolul Annei, Tony Demetriou în rolul Caption Manoli, Lea Maleni în rolul lui Koula și Ali Fumiko Whitney în rolul lui Melinaa.

Filmul este scris și regizat de Stelana Kliris. Este produs de Keith Arnold, Stelana Kliris și Steven Shapiro în cadrul Meraki Films și Jupiter Peak Productions. Stephan Metzner a realizat cinematografia, iar Emilios Avraam a editat filmul. Muzica este compusă de Carlos Jose Alvarez.

Connick nu este singura vedetă din Find Me Falling. Insula Cipru, pe care Kliris o numește "acasă", a fost pusă și ea în lumina reflectoarelor pe ecran.

„Acest film este o scrisoare de dragoste către Cipru și sper că va transporta publicul și îi va oferi un pic de evadare magică", spune ea. „În plus, nimic nu a fost mai frumos decât să ieși de pe platou pe o stâncă cu vedere la orizontul albastru nesfârșit al Mării Mediterane. Nu poți cere o "vedere de la birou" mai bună!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Linda Purl și Patrick Duffy jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
drame de vazut pe netflix jpg
emily burghelea jpg
netflix 3733812 1280 jpg
FotoJet (2) jpg
1 dan capatos s a mutat la antena stars jpg jpeg
netflix pexels jpg
banner dana savuica png
image
actualitate.net
image
actualitate.net