Serialul de pe Netflix care a strâns milioane de vizualizări în prima săptămână de la lansare. Abonații se întreabă deja când va fi disponibil sezonul 2

Deși a fost lansat pe 27 iunie pe Netflix, un serial a spulberat topul celor mai urmărite producții de pe platforma de streaming și a strâns milioane de vizualizări. De asemenea, abonații sunt nerăbdători să afle deja când va fi disponibil sezonul 2. Este vorba despre „Supacell” („Supercelula” n.r).

„Supacell”, serialul care a luat cu asalt Netflix / foto: Netflix
„Supacell”, serialul care a luat cu asalt Netflix / foto: Netflix

Serialul britanic „Supacell” („Supercelula”), creat și regizat de Rapman (Andrew Onwubolu MBE) și Sebastian Thiel, a strâns milioane de vizualizări într-o săptămână de la lansare. Din distribuție fac parte actorii Tosin Cole (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens), Adelyao Adedayo (The Responder), Yasmin Monet Prince (Hanna), Eric Kofi-Abrefa (Blue Story), Josh Tedeku (A Town Called Malice) și Nadine Mills (The Strangers).

Producția este atât de iubită de abonați, încât fanii se întreabă deja când va fi disponibil sezonul 2. „Cinci oameni de rând din sudul Londrei descoperă că au puteri extraordinare, iar un bărbat care vrea să-și salveze iubita trebuie să-i convingă să lucreze în echipă”, este descrierea serialului, pe platforma de streaming Netflix.

Așadar, povestea se concentrează în jurul a cinci locuitori de culoare din sudul Londrei care descoperă că au superputeri. Vor reuși cei cinci eroi să supraviețuiască atunci când o organizație începe să îi vâneze?

„Supacell” poate fi urmărit pe Netflix

Serialul a înregistrat 33.5 milioane de vizualizări în prima săptămână de la lansare și a a fost urmărit timp de 6.4 milioane de ore, clasându-se pe locul doi în topul general al serviciului de streaming pentru săptămâna 24-30 iunie.

Recent, creatorul serialului, Rapman, a declarat pentru unilad.com: „I-am spus lui Netflix de mai multe ori că am planuri pentru mai multe sezoane. Dar știți cum merge treaba, vor vedea cum se descurcă și sperăm că vom primi următorul sezon. Dar le-am spus că am o idee de poveste de trei sezoane în capul meu. (...) Așadar sper că va ieși foarte bine ca să putem trece la o a doua parte.”    

Lansat pe 27 iunie, serialul are șase episoade, iar mii de telespectatori l-au văzut într-o singură noapte. Așadar, cum producția a devenit un must-watch al acestui an și poate vrei să o vizionezi, „Supacell” („supercelula”) poate fi urmărită pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix 3733812 1280 jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
vocea romaniei facebook jpg
banner catalin botezatu png
banner jador png
netflix pixabay jpg
banner Carman Minune
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net