Filmul de pe Netflix care îți scoate inima din piept! Te va face să dormi cu lumina aprinsă

Ești fan al genului horror? Dacă îți dorești o experiență fascinantă în lumea filmului, care intrigă și trezește o combinație de emoții puternice, această producție de groază de pe platforma de streaming Netflix merită văzută. Este vorba despre „Evil Dead Rise” („Cartea morților: Posesie demonică” n.r).

Filmul de pe Netflix care-ți „îngheață” sângele în vene / foto: Pixabay
Filmul de pe Netflix care-ți „îngheață” sângele în vene / foto: Pixabay

„Evil Dead Rise” („Cartea morților: Posesie demonică” n.r), scris și regizat de Lee Cronin, a fost lansat în anul 2023 și este a cincea parte din seria de filme „Evil Dead”. Lily Sullivan și Alyssa Sutherland joacă rolurile principale, iar din distribuție mai fac parte și Morgan Davies, Gabrielle Echols și Nell Fisher.

„Întâlnirea dintre o tânără și sora ei înstrăinată se transformă într-o luptă sângeroasă pentru supraviețuire atunci când un cutremur scoate la suprafață un rău străvechi”, este descrierea peliculei pe platforma de streaming Netflix.

Așadar, Lily Sullivan și Alyssa Sutherland interpretează două surori înstrăinate ce încearcă să supraviețuiască și să-și salveze familia. Cele două se luptă între ele mai exact, una fiind posedată de un demon periculos, iar cealaltă încercând să-i salveze copiii, cât și pe ea.

„Evil Dead Rise” poate fi urmărit pe Netflix

Va reuși? Ei bine, dacă ești curios, poți urmări pelicula „Evil Dead Rise” („Cartea morților: Posesie demonică” n.r) pe platforma de streaming Netflix. Regizorul Lee Cronin a dezvăluit că s-au folosit 6.500 de litri de sânge fals pentru film, ceea ce promite o experiență plină de groază.

Dacă îți plac filmele horror și vrei să știi care sunt cele ce fac parte din seria „Evil Dead”, îți spunem noi: „The Evil Dead” din 1981, regizat de Sam Raimi, urmat de „Evil Dead II”, din 1987, și „Army of Darkness”, 1992.

Apoi, „Evil Dead” din 2013 este un remake al poveștii originale, dar care a păstrat elementele cheie. Iar cel din urmă, este, evident, „Evil Dead Rise”. Menționăm, însă, că, deși există o legătură între „Evil Dead Rise” și celelalte producții din serie, nu este o continuare directă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
image
actualitate.net
image
actualitate.net