Filmul din topul Netflix care a primit toate aprecierile. Povestea sa uluitoare a captivat milioane de abonați

Multe filme de pe Netflix au avut un impact ce a cauzat schimbări în viețile multor spectatori. Pelicula pe care v-o recomandăm astăzi, cu Jake Gyllenhaal, Natalie Portman Tobey Maguire în rolurile principale, i-a cucerit pe români. Se află în prezent pe locul 2 în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming.

Filmul din topul Netflix care a primit toate aprecierile / foto: Shutterstock
Filmul din topul Netflix care a primit toate aprecierile / foto: Shutterstock

Lansat în anul 2009, filmul „Fratele dispărut” a fost urcat recent pe Netflix. În doar câteva zile, a ajuns pe locul 2 în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming. Povestea sa i-a cucerit pe abonați! Despre ce este vorba în peliculă?

Crezut mort, căpitanul Sam Cahill revine acasă dintr-o misiune tulburătoare, dar realizează că viața de familie așa cum o știa s-a schimbat ireversibil în absența lui”, este descrierea filmului pe platforma de streaming Netflix.

Sam Cahill, un pușcaș marin decorat pentru cariera sa militară de succes, este căsătorit cu Grace și au împreună două fiice, Isabel și Maggie. Când Sam este trimis într-o misiune periculoasă în Afganistan, fratele său mai mic, Tommy Cahill, în ciuda faptului că a executat pedeapsa în închisoare și a fost considerat „oaia neagră” a familiei, își asumă responsabilitatea și are grijă de bunăstarea lui Grace și a celor două nepoate ale ei.

„Fratele dispărut” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix

După ce elicopterul lui Sam Cahill este doborât în ​​Munții Pamir și este dat dispărut și considerat decedat, Tommy și Grace își dau seama că sunt atrași fizic unul față de celălalt, dar pe măsură ce sentimentele lor cresc, devin neliniștiți.

De fapt, ce nimeni nu știe încă este faptul că Sam a fost singurul soldat care nu a murit în accident, dar a fost capturat împreună cu un alt soldat american de către talibani, experimentând traume psihice atât de grave în timpul prizonieratului încât se întoarce acasă bolnav. Sam devine suspicioas față de atmosfera tensionată din familie și bănuiește că între Grace și fratele lui Tommy s-a înfiripat o poveste de dragoste interzisă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
larisa uta facebook jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
casa iubirii png
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
cornel de la insula iubirii vorbeste despre speak si ristei jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
Banner Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net