Filmul care i-a cucerit pe abonații Netflix. Are o poveste impresionantă, iar un celebru și îndrăgit actor joacă în rolul principal

Un film din anul 2017, care îl are pe îndrăgitul actor Chris Evans în rolul principal, a fost lansat în urmă cu două zile pe Netflix și a urcat deja pe locul 2 în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming. În plus, pelicula se află pe locul 1 și pe platforma Prime Video. Despre ce film este vorba?

Filmul care i-a cucerit pe abonații Netflix / foto: Pexels
Filmul care i-a cucerit pe abonații Netflix / foto: Pexels

Filmul pe care trebuie să-l vezi a fost lansat pe 7 aprilie 2017, este regizat de Marc Webb și scris de Tom Flynn, și a avut încasări de 43 de milioane de dolari în întreaga lume. Abonații au ocazia să îi vadă în rolurile principale pe actorii Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan, Jenny Slate și Octavia Spencer. De asemenea, producția a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat performanțele lui Evans și Grace.

Așadar, fără să o mai lungim, este vorba despre filmul „Gifted”. Pelicula a fost lansata pe Netflix în urmă cu două zile și a urcat pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming. În plus, se află pe locul 1 și pe platforma Prime Video.

O copilă-minune este prinsă la mijloc în bătălia pentru custodie dintre unchiul bun la suflet, care a crescut-o. Și bunica ei, care vrea să-i cultive geniul”, este descrierea filmului pe platforma de streaming Netflix. 

„Gifted” poate fi vizionat pe Netflix

Prin urmare, pelicula urmărește povestea unei fetițe de șapte ani care este extrem de inteligentă și care devine subiectul unei bătălii pentru custodie între unchi și bunică.

Frank Alder (jucat de Chris Evans) este un fost profesor de filozofie, acum mecanic de bărci, care și-a crescut nepoata, pe Mary (Mckenna Grace), într-un oraș din Florida. Cu toate că cei doi se bucură de momentele petrecute împreună, totul ia o întorsătură când fetița arată abilități matematice mult peste vârsta ei fragedă. Frank este încurajat să o mute la o școală pentru copii supradotați, însă refuză, fiind hotărât să se asigure că Mary se bucură de o copilărie „normală”.

Din păcate, mama lui, Evelyn (Lindsay Duncan), devine conștientă de talentele academice ale nepoatei sale și amenință că o va lua cu ea, fiind de părere că Frank nu este un tutore potrivit pentru un copil supradotat. Ce crezi că se va întâmpla în continuare?  Ei bine, dacă te-am făcut curios, poți urmări „Gifted” pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net