Ce s-a ales de actorul român care a ajuns la Hollywood și a jucat alături de Natalie Portman, Mila Kunis, Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson: „E în sângele meu”

Ultima actualizare:

Este unul dintre cei mai cunoscuți actori români de la ora actuală, iar mulți dintre noi poate că ni-l vom aminti din diversele filme Marvel în care a jucat. Cu toate acestea, Sebastian Stan se bucură de o carieră de succes, iar în acest an actorul român a și fost premiat la un important festival de film din Europa.

Sebastian Stan a câștigat Ursul de Argint / foto: Berlinale
Sebastian Stan a câștigat Ursul de Argint / foto: Berlinale

Sebastian Stan se bucură de o carieră de succes la Hollywood, care nu se rezumă doar la rolul pe care l-a jucat în filmele Marvel, de unde poate că ni și-l amintim. Actorul are cetățenie română și americană, iar în acest an, Sebastian Stan a reușit să câștige premiul Ursul de Argint la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.

Actorul român a reușit să obțină acest premiu prestigios în luna februarie a acestui an, după ce a interpretat rolul principal în pelicula „A Different Man”. „Acesta este primul meu festival de film european. Iar pentru un băiețel din România, acest lucru înseamnă extrem de mult”, declara Sebastian Stan, potrivit adevarul.ro.

Sebastian Stan se bucură de o carieră de succes

Sebastian Stan urmează să interpreteze și rolul unui Donald Trump mult mai tânăr, în pelicula intitulată „The Apprentice”. Acest film se concentrează asupra perioadei în care fostul președinte american și-a construit imperiul imobiliar din New York, în perioada anilor 1970 și 1980.

„The Apprentice” urmează să se lanseze chiar în acest an, pe data de 18 octombrie.

Sebastian Stan a jucat alături de nume sonore

De-a lungul carierei sale, Sebastian Stan a jucat alături de nume sonore de la Hollywood, cum ar fi Natalie Portman, Scarlett Johansson, Mila Kunis, Robert Downey Jr. Chris Evans, cât și Samuel L. Jackson.

În ianuarie 2017, actorul român a sprijinit, printr-o postare pe Instagram, protestele din România împotriva Ordonanței 13, care dorea grațierea anumitor fapte de corupție. „România. Chiar acum. Aici m-am născut”, scrie actorul în timpul protestelor de la acea vreme. El a folosit și cuvintele cheie „rezist“, „Romania“, „sângele meu este sângele tău“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net