Toamna începe cu programul Litoralul pentru toți. Când începe și care sunt condițiile

Vești bune pentru românii care încă nu au reușit să meargă în vacanță în această vară! Începând cu data de 1 septembrie, programul Litoralul pentru toți va veni în ajutorul tuturor celor care își doresc să petreacă câteva zile pe litoral, în extrasezon.

Prețurile sunt chiar și cu 70% mai mici
Prețurile sunt chiar și cu 70% mai mici

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja înaintăm în a doua jumătate a lunii august, iar vara începe să se apropie de final. Iar românii care încă nu au putut să meargă în vacanță în această perioadă se pot gândi cu îngrijorare că vor fi nevoiți să aștepte până vara viitoare, pentru a putea merge pe litoral.

Din fericire, în această toamnă, programul Litoralul pentru toți va oferi reduceri importante turiștilor de la 1 septembrie, atunci când vine vorba despre sejururi de 6 nopți. Acest program atât de util multor români se va desfășura în perioada dintre 1 septembrie și 15 octombrie.

Programul va începe de la 1 septembrie

Hoteluri de 2, 3, dar și 4 stele se înscriu în acest program, iar prețurile din această perioadă sunt chiar și cu 70% mai mici decât cele din vârf de sezon!

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile.

În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc”, a declarat președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoș Răducan, potrivit Antena 3 CNN.

Prețurile sunt chiar și cu 70% mai mici în această perioadă

„Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase.

Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare.

Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a mai declarat Dragoș Răducan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net