Primele imagini cu actorul Sebastian Stan, în rolul lui Donald Trump. Filmul „The Apprentice” a fost nominalizat la Cannes. VIDEO

Ultima actualizare:

Imaginile inițiale ale actorului Sebastian Stan, de origine română, în rolul unei versiuni mai tinere a lui Donald Trump, înainte ca acesta să devină cunoscut ca star de televiziune și, ulterior, președinte al Statelor Unite, au fost prezentate în trailerul filmului biografic "The Apprentice", conform informațiilor oferite de revista Variety.

Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump tânăr / foto: captura youtube
Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump tânăr / foto: captura youtube

Filmul, regizat de Ali Abbasi și anunțat în competiția oficială a Festivalului de la Cannes 2024, explorează ascensiunea lui Donald Trump la putere prin ceea ce a fost caracterizat drept „un pact faustian” încheiat cu influentul avocat de extrema dreaptă și intermediar politic Roy Cohn, interpretat de actorul Jeremy Strong, conform relatărilor Agerpres.

„The Apprentice” are concurență serioasă la Cannes

Conform sinopsisului, „The Apprentice” se adâncește în meandrele imperiului american.

Acest film, bazat pe un scenariu scris de Gabe Sherman și cu potențialul de a stârni reacții puternice în ambele tabere ale spectrului politic american, îi are în distribuție pe Maria Bakalova, în rolul Ivanei Trump, și pe Martin Donovan, care interpretează rolul lui Fred Trump Sr.

Însă, „The Apprentice” se va confrunta cu o concurență puternică pentru obținerea prestigiosului trofeu Palme d'Or din acest an, care va fi acordat în luna următoare la Cannes. Alături de el se află filme precum "Megalopolis", regizat de Francis Ford Coppola și cu o distribuție impresionantă, printre care se numără Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne și Shia LaBeouf; "Kinds of Kindness", regizat de Yorgos Lanthimos, o poveste stilizată în trei părți plasată în prezent, ce îi aduce împreună pe regizorul filmului "Poor Things" cu actorii Emma Stone și Willem Dafoe; "Oh Canada", regizat de Paul Schrader, cu Richard Gere în rol principal, pe baza unui scenariu scris de Russell Banks; "Emilia Perez", un musical dramatic regizat de Jacques Audiard, cu Zoe Saldana și Selena Gomez în distribuție; "Parthenope", regizat de Paolo Sorrentino, cu Gary Oldman în rol principal; și "The Shrouds", regizat de David Cronenberg, în care Vincent Cassel și Diane Kruger interpretează rolurile principale.

În ce filme a mai jucat Sebastian Stan

Sebastian Stan, cunoscut ca un actor hollywoodian de origine română, s-a remarcat anterior în seriale TV precum "Kings" și "Once Upon a Time", precum și în filmele din universul Marvel, inclusiv "Captain America: The Winter Soldier", "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" și "Avengers: Endgame".

Printre cele mai recente apariții ale sale se numără rolurile din "The Devil All the Time" și "Dumb Money". În luna februarie a acestui an, la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, Sebastian Stan a fost distins cu Ursul de Argint pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea sa din filmul "A Different Man".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net