Filmul genial de pe Netflix pe care trebuie să-l vezi. Lansată în urmă cu 20 de ani, producția i-a cucerit pe abonați

Netflix ne surprinde de fiecare dată cu producții numai bune de vizionat singuri sau împreună cu familia. De data aceasta, un film care a fost lansat în urmă cu 20 de ani a ajuns pe locul 2 în topul celor mai vizionate pelicule de pe platforma de streaming. 

Filmul genial de pe Netflix pe care trebuie să-l vezi / foto: Shutterstock
Filmul genial de pe Netflix pe care trebuie să-l vezi / foto: Shutterstock

Un film lansat în anul 2004 face furori pe Netflix. „The day after tomorrow” („Unde vei fi poimâine”) se află în prezent pe locul 2 în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming atât în România, cât și în Marea Britanie. Bazat pe cartea „The Coming Global Superstorm” din 1999, filmul conceput, co-scris, co-produs și regizat de Roland Emmerich are o durată de 2 ore (123 de minute) și a fost nominalizat pentru „Cel mai bun film științifico-fantastic” și „Cele mai bune efecte speciale” la Premiile Saturn.

De asemenea, actori de top fac parte din distribuție, precum Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Emmy Rossum, Ian Holm sau Sela Ward. Filmul a avut încasări de  552 de milioane de dolari în întreaga lume cu un buget de producție de 125 de milioane de dolari, devenind al șaselea film cu cele mai mari încasări din 2004.   

„Unde vei fi poimâine” poate fi urmărit pe Netflix

Așadar, pelicula îți prezintă cum, în câteva zile, topirea gheții din Oceanul Atlantic de Nord declanșează o serie de evenimente meteorologice extreme, care aruncă întreaga emisferă nordică într-o nouă eră glaciară. Cu toate că Jack Hall (jucat de Deniis Quaid) încearcă să-i avertizeze pe cei prezenți la o conferință ONU despre schimbările climatice ce ar putea provoca o eră glaciară, vicepreședintele american respinge îngrijorările sale.

Primul incident are loc în Tokyo, când orașul este lovit de o furtună uriașă de grindină. Ulterior, o echipă de pe Stația Spațială Internațională observă trei superfurtuni gigantice deasupra Canadei, Europei și Siberiei. Ce crezi că se va întâmpla în continuare? Sunt teoriile lui Jack corecte? Reușește să-i avertizeze pe cei din conducere? Dacă te-am făcut curios, poți urmări „The day after tomorrow” („Unde vei fi poimâine”) pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net