Filmul genial care apare pe Netflix. Este considerat unul dintre cele mai bune producții ale anului 2024

Vine weekendul și cu siguranță mulți dintre noi vrem să ne relaxăm alături de cei dragi la un film bun. Ei bine, avem o veste excelentă! Vineri, 6 septembrie, se lansează pe Netflix unul dintre cele mai bune filme ale anului 2024. Bineînețeles, suntem deja obișnuiți ca platforma de streaming să lanseze producții pe care le iubim. Prin urmare, această peliculă sigur merită urmărită! Iată despre ce este vorba.

Filmul genial care apare pe Netflix / foto: Pixabay
Filmul genial care apare pe Netflix / foto: Pixabay

Filmul care apare vineri, 6 septembrie 2024, pe platforma de streaming Netflix este „Rebel Ridge”, scris, produs, regizat și editat de Jeremy Saulnier. Filmul îi are în rolurile principale pe Aaron Pierre, Don Johnson, AnnaSophia Robb, David Denman, Emory Cohen, Steve Zissis, Zsane Jhe, Dana Lee și James Cromwell.

Probabil că te întrebi despre ce este vorba în producție. „Un fost pușcaș marin înfruntă corupția dintr-un orășel când poliția locală confiscă pe nedrept geanta cu banii de care are nevoie pentru a plăti cauțiunea vărului său”, este descrierea producției, pe platforma de streaming Netflix.

„Rebel Ridge” poate fi vizionat din 6 septembrie pe Netflix

Prin urmare, Terry (interpretat de Aaron Pierre) merge cu bicicleta pe un drum rural când o mașină de poliție îl zdrobește, forțându-l să cadă la pământ. Cei doi polițiști îi iau geanta de bani pe care o avea asupra sa. Cu toate că Terry încearcă să le explice că are nevoie de ei pentru a își elibera vărul din închisoare, oamenii legii îi iau oricum geanta și îi spun că poate depune o plângere pentru a-i recupera, un proces îndelungat care l-ar pune pe vărul său în pericol.

Cum probabil ne așteptam, căci ne-am dat seama că Terry este un bărbat de culoare, iar polițiștii ne dau impresia că sunt rasiști, decide să își facă singur dreptate. În urma alegerilor sale, se declanșează o serie de evenimente care adaugă o notă de suspans întregii acțiuni.

Potrivit criticilor care au văzut producția, „Rebel Ridge” este un film ce cu siguranță trebuie vizionat. Așadar, dacă îți plac filmele de acțiune și te-am făcut curios, „Rebel Ridge” apare mâine, 6 septembrie, pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net