Filmul de pe Netflix care a ocupat primul loc în box office-ul românesc în primul și al doilea weekend de la lansare. Actori celebri au rolurile principale, precum Will Smith și Margot Robbie

Se apropie weekendul și, cu siguranță, nu puțini sunt cei care așteaptă cu nerăbdare să se bucure de relaxare la un film bun. Așadar, pentru cei care nu știu ce anume să vizioneze și nu au nici preferințe atunci când vine vorba de gen, Click! vine astăzi cu o super recomandare. Producția despre care vorbim are actori celebri și a ocupat primul loc în box office-ul românesc atât în primul, cât și al doilea weekend de la lansare. De asemenea, este pe locul 8 în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix.

Filmul de pe Netflix care a bătut toate recordurile în trending / foto: arhiva Click!
Filmul de pe Netflix care a bătut toate recordurile în trending / foto: arhiva Click!

Filmul care a bătut toate recordurile în trending și despre care vom vorbi astăzi este „Suicide Squad” („Brigada sinucigașilor” n.r). Producția a fost lansată în anul 2026, și nu a avut la acea vreme rival in box office-ul din România în primul și al doilea weekend. A avut încasări de peste 1.156.779 de lei și 52.637 de spectatori, în cel de-al doilea weekend petrecut pe marile ecrane din țară.

De asemenea, deși au trecut ceva ani de la debut, producția se află în prezent pe locul 8 în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming Netflix. Parte a Universului Extins DC (DCEU), pelicula aduce în atenția spectatorilor o echipă de anti-eroi din benzile desenate DC Comics.

„Brigada sinucigașilor” poate fi urmărit pe Netflix

Totodată, din producție fac parte actori cunoscuți, printre care Margot Robbie (care o joacă pe Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Jared Leto (celebrul Joker), Viola Devis (Amanda Waller), Cara Delevigne (June Moone) sau Jay Hernandez (Chato Santana).

Așadar, pentru cei care nu au avut ocazia să vadă pelicula, producția spune povestea unor ticăloşi, care sunt recrutați din închisoare de către o polițistă, sunt înarmaţi și trimişi pe o insulă îndepărtată, infestată de inamici. Străbătând o junglă plină de „obstacole”, echipa se află într-o misiune de căutare şi distrugere, avându-l doar pe colonelul Rick Flag pe teren pentru a-i ţine în frâu şi pe tehnicienii Amandei Waller „în urechi”, urmărindu-le fiecare mişcare.

Dacă te-am făcut curios și vrei să vezi ce se întâmplă în continuare, poți urmări „Brigada sinucigașilor” pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net