Filmul de pe Netflix bazat pe fapte reale care a cucerit întreaga planetă. Este produs și regizat de o actriță legendară

Știm că vă plac filmele de acțiune, mai ales cele care se bazează pe fapte reale, astfel că astăzi venim cu o propunere interesantă. Deși producția despre care vorbim nu este una nouă, fiind lansată în 2014, iar în România în 2015, pelicula regizată de Angelina Jolie merită văzută!

Filmul de pe Netflix pe care merită să-l vezi / foto: Shutterstock
Filmul de pe Netflix pe care merită să-l vezi / foto: Shutterstock

„Unbroken” („De neînvins”), produs și regizat de celebra actriță de la Hollywood Angelina Jolie, a fost lansat în anul 2014, având premiera în România un an mai târziu. Durează 137 de minute și se bazează pe cartea de non-ficțiune din 2010 a Laurei Hillenbrand, „Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption”, unde autoarea transpune povestea lui Louis Zamperini.

Atletul olimpic Louis Zamperini devine pilot în cel de-al Doilea Război Mondial și duce o luptă brutală pentru supraviețuire după ce este capturat de japonezi”, este descrierea peliculei pe platforma de streaming Netflix, acolo unde ocupă locul 5 în topul celor mai vizionate filme din România.

Așadar, „De neînvins” spune povestea lui Louis Zamperini (jucat de Jack O'Connell), un atlet olimpic care s-a înrolat în armată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. La scurt timp după prăbușirea avionului său, zile în care ajunge să trăiască fără apă și mâncare, el este capturat de marina japoneză, iar scenele care urmează sunt de o violență de nedescris.

„De neînvins” poate fgi urmărit pe Netflix

În tot acest timp, Louis trebuie să-și continue lupta pentru supraviețuire. După terminarea răboiului și odată cu evoluția omenirii, povestea soldatului ajunge să fie scrisă în pagini întregi.

Filmul a fost un succes financiar, încasând 163 de milioane de dolari. De asemenea, are și o continuare, „Unbroken: Path to Redemption”, în 2018. „De neînvins” a fost nominalizat la mai multe premii Oscar și a primit Premiul Screen Actors Guild pentru cea mai bună echipă de cascadori într-un film. 

Așadar, dacă te-am făcut curios și își plac filmele de acțiune, dar și război, poți urmări „De neînvins” pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net