Comedia de pe Netflix la care vei râde cu lacrimi. La doar două zile de la lansare, a ajuns în top 3 cele mai vizionate producții

O nouă zi, o nouă recomandare. Click! vă ține la curent cu cele mai tari noi producții de pe platforma de streaming Netflix, iar astăzi vă prezentăm o comedie la care cu siguranță veți râde cu lacrimi. Lansată pe 21 august, pelicula a urcat rapid pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme.

Comedia de pe Netflix la care vei râde cu lacrimi / foto: Pexels
Comedia de pe Netflix la care vei râde cu lacrimi / foto: Pexels

„Nice Girls” („Fetele din Nisa”) este o comedie franceză de acțiune regizată de Noémie Saglio. Cu Alice Taglioni și Stéfi Celma în rolurile principale, pelicula a fost lansată pe Netflix pe data de 21 august 2024 și a urcat rapid pe locul 2 în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming.

Ei bine, probabil că te întrebi despre ce este vorba în peliculă. Filmul dinamic și plin de umor spune povestea a două polițiste aflate în conflict. Neînfricata Léo (jucată de Alice Taglioni), care se crede cea mai bună polițistă de pe Riviera Franceză, află de decesul colegului ei și decide să scoată adevărul la iveală. Bineînțeles că nu are cum să meargă totul ca pe roate, căci altfel nu ar mai fi o comedie.

Șefa ei (Noémie Lvovsky), are o altă părere și insistă să încredințeze cazul unui polițist german. Léo decide că nu va lăsa un „ratat în costum” să conducă ancheta, mai ales după ce află că agentul german este, de fapt, Mélanie (jucată de Stéfi Celma), o atrăgătoare și foarte capabilă polițistă.

„Fetele din Nisa” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix

Cu dialogurile lor tăioase, decorurile pitorești și o intrigă moderat captivantă, cele două fac echipă pentru a salva Nisa de la dezastru. Așa află și că între ele există, de fapt, o legătură mai strânsă decât credeau. Comedia ne prezintă două personaje feminine neconvenționale și oferă o doză de umor prin isprăvile unor polițiști inepți, corupți, care beau la datorie și care, în cele din urmă, nu au nicio idee despre ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Așadar, dacă te-am făcut curios și vrei să te uiți la un film bun, de acțiune, dar în același timp și la o comedie la care vei râde în hohote, pelicula franceză „Fetele din Nisa” este disponibilă pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub anda calin png
claudiu bleont jpg
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net