Filmul bazat pe fapte reale de pe Netflix care face furori în România. Povestea l-a adus pe prima poziție în topul celor mai vizonate producții

Netflix a dat din nou lovitura! Bazat pe fapte reale, un film care a fost urcat recent pe platforma de streaming a ajuns deja pe locul 1 în topul celor mai vizionate producții. Pelicula a avut premiera la Festivalul de Film Sundance 2022 și a primit recenzii pozitive din partea criticilor.

Filmul de pe Netflix care face furori în România / foto: arhiva Click!
Filmul de pe Netflix care face furori în România / foto: arhiva Click!

„Un portret înfiorător și sfâșietor al unui om care se clatină în pragul disperării”, este descrierea filmului de către Hollywood Reporter. De asemenea, are un rating de 81% din partea criticilor pe Rotten Tomatoes și o notă de 6.3 pe IMDb. Pelicula a avut premiera la Festivalul de Film Sundance 2022 sub titlul original „892” pe 21 ianuarie 2022 și este bazată pe povestea reală a unui veteran al Marinei, Brian Brown-Easley.

Așadar, cunoscut și sub numele de „Breaking”, filmul se bazează pe articolul intitulat „They didn't have to kill him': The death of Lance Caporal Brian Easley” („Nu trebuia să-l omoare: Moartea lui Lance Caporal Brian Easley” n.r), care spune povestea lui Brian, jucat de către câștigătorul BAFTA, actorul John Boyega.

„892” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix

În producție, Brian Brown-Easley (John Boyega) este un om marginalizat de societate, fără bani, care încearcă să-și trăiască viața de pe o zi pe alta. Când i se refuză sprijinul din partea Veterans Affairs (Departamentul pentru Veterani), disperat financiar și fără opțiuni, el ia ostatici într-o bancă și câțiva dintre angajații săi, pregătind scena pentru o confruntare tensionată cu poliția.

„Când Departamentul pentru Veterani refuză să-l ajute, un fost pușcaș marin rămas fără bani pune în aplicare un plan radical pentru a-și face auzit oful, riscând totul”, este descrierea de pe Netflix.

Bineînțeles, el are cererile sale către autorități, iar acestea sunt în mare parte despre a-și recupera banii (892 de dolari, de unde și titlul inițial al filmului) care au fost luați din pensia sa de invaliditate. Își va face vocea auzită? Va deveni povestea lui cunoscută așa cum își dorește? Ei bine, dacă te-am făcut curios, poți urmări „892” pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net