Dorian Popa, rol principal într-un nou film. Această peliculă promite să fie comedia anului 2025 în România.

Celebrul influencer, actor și cântăreț, Dorian Popa, va juca un rol principal în comedia MENTORII, primul film creat de UNTOLD Universe. Alături de el, comediantul Cătălin Bordea este celălalt actor principal anunțat pentru această producție care promite să fie comedia anului 2025 în România.

Dorian Popa. Foto: arhiva.
Dorian Popa. Foto: arhiva.

Dorian Popa în rolul lui Flex Barbarul

Dorian Popa va intra în pielea mentorului Flex Barbarul, un personaj original și autoironic, cum nu a mai fost văzut până acum. Flex Barbarul este unul dintre cei trei mentori care îl vor ajuta pe Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, să își transforme viața și să demonstreze tatălui său că este demn să devină moștenitor al imperiului financiar al familiei. Personajul lui Dorian va încerca să-l convingă pe Johnny că succesul în viață se obține prin antrenamente intense de fitness, un regim alimentar special și multe alte trucuri.

Dorian Popa a împărtășit entuziasmul său pentru acest proiect: "Acum un an și ceva am citit pentru prima dată schița scenariului și mi s-a părut extrem de bun. M-am reîntâlnit cu regizorul Adrian Tapciuc și cu băieții după un an și mi s-au reconfirmat primele impresii când am citit scenariul și am râs cu gură până la urechi. Abia aștept să văd dacă mă pot parodia, dacă mă pot 'lua la mișto' în așa măsură încât oamenii să râdă de compoziția mea".

Ce a spus regizorul filmului

Regizorul filmului, Adrian Tapciuc, a declarat: "Rolul lui Flex Barbarul, mentorul de fitness, a fost creat imaginându-ne un singur actor care să îi poată da viață și acesta este Dorian Popa". Edy Chereji, Co-Founder UNTOLD Universe, a adăugat: "Chimia dintre Dorian și ceilalți actori este una senzațională!"

Synopsis-ul filmului

MENTORII spune povestea lui Johnny Baltă, un bărbat imatur care trebuie să dovedească în șase luni că este capabil să conducă imperiul financiar al familiei sale, altfel va fi dezmoștenit. Johnny este ajutat de sora sa Magda și de trei mentori faimoși: Flex Barbarul (Dorian Popa), Sandra Senzorial (mentora de wellbeing) și Robby Anonimul (mentorul de business). Filmul va explora conflictele și momentele comice care se nasc din încercările mentorilor de a-l ajuta pe Johnny să devină un adult responsabil.

Filmul MENTORII se află în faza de pre-producție, iar filmările vor începe pe 15 august, incluzând scene filmate la festivalul UNTOLD. Lansarea în cinematografele din România este programată pentru începutul anului 2025.

Ideea și scenariul filmului aparțin Magic Maker Media House, parte a grupului UNTOLD Universe. Headline Management Agency, cel mai mare label de stand-up comedy din România, s-a alăturat proiectului în calitate de producător asociat, garantând astfel succesul acestei comedii.

MENTORII promite să fie o comedie de excepție, cu actori de renume și un scenariu plin de umor, care va aduce zâmbete pe fețele spectatorilor din toată țara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net