Scuzele lui Dorian Popa nu i-au înduplecat pe procurori. Este trimis în judecată pentru consum de droguri și riscă închisoarea

Dorian Popa nu scapă de răspundere în fața legii după ce a fost prins în trafic drogat. În urmă cu șapte luni vedeta a provocat un adevărat șoc printre fanii lui când a fost prins într-o seară sub influența substanțelor psihoactive. Era în lenjerie intimă, acoperit cu un halat. Dorian Popa și-a cerut scuze, însă gestul lui nu i-a rezolvat problemele cu legea.

Trimis în judecată pentru consum de droguri

dorian popa jpg

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu au decis să îl trimită în judecată pe Dorian Popa. Artistul a fost prins conducând sub influența drogurilor în octombrie 2023.

În toamna anului trecut, Dorian Popa a fost oprit de polițiștii de la rutieră și testat cu aparatul DrugTest, în urma căruia a fost depistat pozitiv la canabis. La acel moment artistul conducea un bolid de lux și era îmbrăcat în lenjerie intimă și un halat de casă.

Atunci vedeta nu a recunoscut și a susținut că a inhalat fum de la alte persoane aflate la petrecere.

Analiza toxicologică a arătat clar că artistul consumase canabis înainte de a se urca la volan.

Scandalul a fost uriaș la acea vreme, iar Dorian Popa a apărut în fața fanilor săi cu o înregistrare în care a recunoscut că a greșit și și-a cerut scuze.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a spus atunci Dorian Popa.

În aparițiile sale, vlogger-ul, care are milioanede urmăritori pe rețelele sociale, condamna consumul de droguri pe Internet.

El a rămas fără permisul de conducere.

Câți ani de închisoare riscă Dorian Popa

Au trecut șapte luni de când a fost prins sub influența drogurilor la volan, dar procurorii au decis să îl trimită în judecată.

După ce medicii legiști au trimis rezultatele analizelor lui Dorian Popa la Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, polițiștii au informat procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

În urma anchetei, procurorii au întocmit rechizitoriul și l-au trimis în judecată pe vlogger și cântăreț pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, infracțiune care se pedepsește cu până la 5 ani de închisoare sau amendă, precum și cu reținerea permisului de conducere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
crizanteme istock jpg
vegetables 5992673 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net