Dorian Popa, mesaj după ce a fost prins drogat la volan: “Dumnezeu e cu noi. Nu aruncați cu noroi”

Ultima actualizare:

Vineri seară, în jurul orei 21.15, în localitatea Domnești, un incident a atras atenția publicului și a autorităților. Dorian Popa, celebrul artist și influencer, a fost prins la volan sub influența unor substanțe psihoactive. Acest eveniment a generat reacții diverse în mediul online și offline.

Dorian Popa / Foto: arhiva personală.
Dorian Popa / Foto: arhiva personală.

După ce vineri seară, în jurul orei 21.15, a fost prins de polițiștii din Ilfov, localitatea Domneștii, sub influența substanțelor interzise, în timp ce se afla la volanul uneia dintre mașinile sale, Dorian Popa (în vârstă de 35 de ani) transmite un mesaj fanilor săi din social media.

Mesajul transmis de Dorian Popa

Este prima reacție pe care o are cântărețul după acel incident. Nu a dorit să ofere informații, ci doar i-a rugat pe oameni să nu îl judece. Într-unul dintre videoclipurile pe care le-a publicat pe canalul său de Tik-Tok, Dorian Popa a transmis un mesaj. „Nu vă pierdeți niciodată încrederea, pentru că Dumnezeu este alături de noi. Păstrați-vă sufletul curat! Rămâneți pozitivi, optimiști și nu vă supărați pe nimeni sau, dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi, pentru că nu are sens. Viața e frumoasă și cel mai frumos este să fim fericiți”, a spus influencerul.

I-a fost reținut permisul de conducere

Dorian Popa „a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul ar fi ieșit pozitiv, așa că oamenii legii i-au reținut permisul, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce. Conform unor surse, relatează un site de știri, acesta ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă și le-ar fi spus polițiștilor că se întorcea de la o petrecere, unde inhalase fumul, deoarece stătuse lângă persoane care ar fi consumat cannabis. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal pe numele acestuia, iar cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, scrie protv.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net