Dorian Popa, momentul adevărului! Recunoaște că s-a drogat: „Să vă zic cum a fost, pentru că s-a făcut foarte mult mișto”

Dorian Popa se află în atenția românilor, după ce a fost oprit de oamenii legii în trafic, fiind depistat pozitiv la canabis. Deși s-a făcut mare vâlvă pe această temă și mulți oameni s-au arătat de-a dreptul revoltați, mai ales că Dorian este considerat un exemplu de mulți tineri, el a continuat să păstreze tăcerea până acum câteva ore, când a recunoscut totul. 

Dorian Popa recunoaște că a consumat substanțe interzise / foto: Colaj Click!
Dorian Popa recunoaște că a consumat substanțe interzise / foto: Colaj Click!

Celebrul vlogger a intrat într-un mare scandal mediatic, după ce a fost oprit în trafic de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, în Domnești, fiind depistat pozitiv la canabis. Dacă atunci a mărturisit, potrivit Observatornews.ro., faptul că a stat în prezența unor persoane care au consumat și el a inhalat fumul, acum a recunoscut că s-a drogat. 

Dorian Popa: „Polițiștii au fost surprinși de rezultat” 

Deși au trecut aproape două săptămâni de când a ezitat să facă vreo declarație în acest sens, Dorian Popa a ales să spună cum au stat, de fapt, lucrurile:

„În primul și în primul rând, vreau să-mi cer scuze celor care mă urmăresc. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție: nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. 

Nu sunt aici să mă ascund. Recunosc, am consumat cannabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, după cum v-am spus, îl regret, mai ales că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, mai ales la câteva zile după ce ai consumat. 

Procesul meu idiot de gândire în momentul ăla a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări, programată demult, unde nu voiam să conduc. Iar aici știți foarte bine că-l am ca șofer pe Edi, care m-a condus pe la toate concertele prin țară în perioada în care aveam genunchiul rupt. Și uite așa am făcut greșeala asta tâmpită. 

Vineri, în ziua în care s-a întâmplat, am fost acasă toată ziua, filmând vloggul de terminare a renovărilor. Cum nu a trebuit să plec nicăieri, nici nu l-am mai deranjat pe Edi. Seara, din păcate, am făcut cea de-a doua greșeală. Aveam nevoie să merg până la un stop, și exact ca un prost mi-am zis: ce se poate întâmpla până la câteva sute de metri de casă? Deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid, încadrarea în lege este aceeași. 

Acum, hai să vă zic cum a fost, pentru că s-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți, dar nu și în halat. Recunosc, ieșisem din duș, am tras un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în 5 minute, și ca retardatul m-am urcat în mașină și am plecat până la magazin.”, a început mărturisirea Dorian Popa, printr-un clip video postat pe YouTube. 

Motivele pentru care Dorian Popa a consumat canabis 

Vedeta și-a continuat seria de declarații și a mărturisit că a traversat momente pe care nu dorește să le retrăiască vreodată. A punctat faptul că ultima perioadă din viața lui a fost una destul de agitată, însă separarea de Babs, pe numele real Claudia Iosif, cu care a fost împreună 11 ani l-a afectat. Toate acestea l-au determinat să ia decizia de a consuma canabis. 

„Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merit. În momentele în care acele 10 minute infernale au trecut, rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă ușor amuzantă, că și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină, probabil pentru că sunt o fire mai energică.

Poate de asta am fost mai tentat să iau decizia proastă de a fuma atunci. Am simțit mai mult ca oricând nevoia de liniște, de relaxare, după o perioadă agitată, cu terminarea renovărilor, și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică, plus un lucru din viața privată pe care nu am vrut să-l fac public, și anume despărțirea de Babs. 

Toate astea m-au copleșit și au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar nu am nicio scuză și îmi asum pe deplin consecințele”, a mai spus artistul, pe YouTube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net