Raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa. Ce arată analizele făcute la INML

Ultima actualizare:

Dorian Popa a fost supus unui test pentru a se depista dacă a consumat substanțe interzise. Rezultatele toxicologice s-au aflat deja. Artistul a ieșit pozitiv la cannabis. Ne amintim că acesta era drogat în momentul când a fost oprit în trafic, doar în lenjerie intimă, acum o săptămână.

Specialiştii i-au găsit cannabis în sânge Foto: Facebook Dorian Popa
Specialiştii i-au găsit cannabis în sânge Foto: Facebook Dorian Popa

Care a fost mesajul celor de la Europol

„Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie (poza) că scenariul anticipat s-a îndeplinit.

Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro. S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu...nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători", a fost mesajul postat de Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook. 

Dorian Popa a declarat că nu a consumat marijuana

Vineri seară, Dorian Popa a fost oprit în trafic de poliţişti ai Serviciului Rutier Ilfov şi a fost depistat pozitiv la canabis, în comuna Domneşti unde acesta locuieşte. Artistul a declarat la momentul respectiv că nu ar fi consumat marijuana şi că ar fi stat în prezenţa unor persoane care ar fi consumat şi a inhalat fumul acestora, scrie Observatornews.ro.

El a fost dus la un spital din Bucureşti pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe psihoactive şi în cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise.

Dorian Popa participa la campanii anti-drog

În 2019, Dorian Popa a participat, la campanii anti-drog. Şi, de curând, vedeta a povestit într-un podcast că s-a ferit de vicii.

„Mi-a dat Dumnezeu un diamant şi m-a ajutat şi să-l şlefuiesc şi eu să-l arunc în noroi ca prostul singur? N-ar fi păcat? În primul rând m-aş jigni pe mine, în al doilea rând l-aş jigni pe Dumnezeu, aş jigni-o pe maică-mea", spunea Dorian Popa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net