Gigi Becali dă de pământ cu Dorian Popa! Cere închisoare pentru influencerul urmărit de toți adolescenții

Ultima actualizare:

Dorian Popa a fost prins drogat la volanul unui Lamborghini Huracan în valoare de 300.000 de euro. Incidentul a avut loc vineri seară, iar autoritățile au constatat că Dorian Popa a consumat substanțe interzise. Reacția lui Gigi Becali a fost fără precedent, cerând o pedeapsă drastică pentru influencer: 5 ani de închisoare și anularea permisului de conducere pe viață.

Gigi Becali și Dorian Popa. / Foto: Click.ro
Gigi Becali și Dorian Popa. / Foto: Click.ro

Ce cere Gigi Becali

Gigi Becali solicită o pedeapsă de cinci ani de închisoare și retragerea permisului de conducere pe viață pentru artistul în cauză. 
Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, cinci ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege data”, a spus Gigi Becali, potrivit Realitatea. 

Situția a stârnit o serie de reacții din partea publicului și a autorităților, iar Sindicatul Europol a venit cu explicații oficiale privind incidentul. Contrar zvonurilor apărute în presă, reprezentanții sindicatului au clarificat faptul că Dorian Popa nu a fost oprit de poliție din cauza modului în care era îmbrăcat, ci din cauza rezultatelor testelor de droguri, care au confirmat prezența canabioidelor în organismul acestuia. Totuși, aceștia au subliniat că reținerea permisului nu a ținut cont de aspectul vestimentar al influencerului sau de valoarea mașinii pe care o conducea.

Responsabilitatea socială a personalităților publice

Pe lângă aceste evenimente recente, Dorian Popa a suferit și o intervenție chirurgicală la picior. Artistul a făcut recuperare la baza sportivă a echipei FCSB, unde a lucrat alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul vicecampioanei României. În semn de recunoștință pentru ajutorul oferit, Dorian Popa i-a făcut o surpriză lui Kurti, cumpărându-i un pat medicinal în valoare de aproximativ 3000 de euro.

Această confruntare publică și dezvăluirile ulterioare au aprins discuții aprinse în spațiul public despre responsabilitatea socială a personalităților publice și despre felul în care acestea ar trebui să servească drept exemple pentru tineri. Cu toate că cazurile de acest gen pot părea spectaculoase, ele ridică întrebări importante despre comportamentul public și consecințele acțiunilor pe care le întreprind celebritățile în societatea modernă. Oricare ar fi evoluția acestui caz, el va continua să fie subiect de interes pentru public și va atrage atenția asupra problemelor legate de comportamentul și responsabilitatea publică în mediul digital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net