VIDEO Imagini virale de la shaormeria lui Dorian Popa din Focșani. Unde s-a ajuns pentru o shaorma gratis

Puhoi de lume în centrul orașului Focșani. O mare mulțime de oameni s-a înghesuit pentru a profita de o ofertă specială. Mai exact o shaorma gratuită, cu ocazia deschiderii unei noi locații a unui cunoscut lanț de shaormerii din Capitală, care îi aparține cunoscutului vlogger, Dorian Popa. Câteva sute de tineri s-au adunat în fața restaurantului fast-food și au așteptat cu orele ca să strângă în mâini o shaorma Hâtz. Imaginile au devenit virale.

image

Pachet gratis la Focșani: Shoarma Hâtz și Dorian

Deschiderea Shormeriei Băneasa în Focșani a fost anunțată pe rețelele sociale cu câteva zile înainte.

„Focșani va avea în curând un nou loc preferat pentru shaorma! Da, este adevărat! Stai pe fază pentru mai multe detalii despre Marea Deschidere și pregătește-te să îți satisfaci poftele cu cea mai delicioasă shaorma din oraș!" a fost unul din mesajele de promovare a shaormeriei lui Dorian Popa la Focșani a cărei deschidere a avut loc sâmbătă, 04 noiembrie 2023.

În ziua evenimentului, Focșaniul a fost martorul unei aglomerații impresionante. Câteva sute de persoane, în special adolescenți și tineri, au luat cu asalt fast-foodul, scrie Ziarul de Vrancea.

O dată, cine nu își dorește o shaorma hâtz gratis, plus prezența vedetei. Au fost oferite 500 de shaorma gratis.

Shaorma lui Dorian a închis cel mai mare bulevard din Focșani

Dorian Popa, cunoscut pentru prezența sa pe scena muzicală și în mediul online, a fost primit cu entuziasm de fanii săi din Focșani. De îndată ce a făcut apariția, artistul a fost înconjurat de o mulțime entuziastă de adolescenți și tineri. Acesta a petrecut timp cu ei, a făcut fotografii și chiar a cântat alături de tinerii focșăneni, aducând un plus de energie și entuziasm evenimentului.

Primăria Focșani a luat măsuri pentru a gestiona această aglomerație impresionantă, menținând închis Bulevardul Unirii, una dintre principalele artere din centrul orașului, pentru a evita orice probleme legate de siguranță în trafic din cauza numărului mare de oameni prezenți la eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net