Dorian Popa, investiție de zeci de mii de euro în propria curte. Cum arată „micul paradis” al celebrului vlogger

Ultima actualizare:

Face ce face și mai bifează o aroganță! Cam așa ne-a obișnuit Dorian Popa de când a început să investească în domeniul imobiliarelor. Recent, vloggerul a atras atenția tuturor fanilor săi cu imaginile publicate pe conturile sale de socializare, unde le arată noua sa piscină din curte și felul în care a amenajat totul.

Dorian Popa a făcut o investiție uriașă
Dorian Popa a făcut o investiție uriașă

Dorian Popa și-a transformat curtea într-un colț de paradis

Dorian Popa a început să își construiască propria casă în urmă cu câțiva ani, atunci când promitea ca totul să arate de lux. După ce și-a amenajat curtea și a investit sume colosale în proiectul locuinței sale, acesta a dat startul unei noi afaceri, investind în domeniul imobiliar. Cu toate acestea, se pare că faimosul cântăreț nu se oprește aici, ci își dorește să își transforme casa într-un adevărat colț de paradis.

Dorian Popa a subliniat luxul în imaginile pe care le-a publicat pe contul său de Instagram. Curtea sa este dotată cu toate facilitățile necesare pentru a te simți mai ceva decât pe o insulă exotică. Fanii sunt de părere că artistul nici nu mai are nevoie să meargă în vacanțe, întrucât acesta a transformat spațiul într-o adevărată oază de relaxare.

Dacă vorbim despre piscina recent amenajată, se pare că Dorian și-a dorit să fie de dimensiuni substanțiale și înconjurată de o mulțime de palmieri, iar terasa fastuoasă și șezlongurile din curte completează perfect peisajul cu aer tropical. În plus, vloggerul a instalat și un sistem de iluminat care creează o atmosferă spectaculoasă odată cu lăsarea serii.

Dorian Popa, vacanță de lux în Statele Unite

De curând, Dorian Popa a vizitat America, acolo unde, de altfel, a cheltuit o sumă impresionantă pentru a se putea bucura de tot ce îi poftește inima. Pe toată perioada vacanței, acesta a ajuns la o cheltuială destul de mare.

„Cele două bilete au costat nici mai mult nici mai puțin de 1.580 euro. Upgrade-urile au fost pe zborurile lungi, adică Amsterdam - New York și New York înapoi în Amsterdam. 800 euro ar costa un bilet dus întors, de persoană. Cazarea a costat nici mai mult, nici mai puțin de 2.263 euro o cameră, sumă pe care o împărțim la șapte nopți, rezultă minisuma de 323 de euro pe noapte.

Deci adunând cei 2.263 euro la cei 800 euro deja existenți, avem deja suma de 3.053 de euro, alături de care o să vă prezentăm și sumele pentru toate activitățile pe care am ales să le facem. 4.219 euro sunt toate activitățile deja plătite”, a declarat Dorian Popa pe Youtube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
cub iuliana luciu png
image png
banner tzancă uraganu png
index (26) jpg
florin piersic jpg
Ce anume a amuzat-o teribil pe Anda Adam
image
actualitate.net
image
actualitate.net