Dorian Popa nu-și iartă tatăl nici după moarte! A ajuns la terapeut după despărțirea de Babs și scandalul cu drogurile: „Sunt alte probleme reale”

Dorian Popa (35 de ani) a făcut noi dezvăluiri despre problemele întâmpinate, în ultima vreme, în viața personală. Artistul a fost prins sub influența substanțelor interzise de către oamenii legii, la puțin timp după despărțirea de Babs. Dorian a vorbit și despre tatăl său, pe care nu l-a putut ierta nici după moarte. 

De ce nu-și poate ierta Dorian Popa tatăl? „E o chestie cu care mă mai lupt!”

Invitat la podcastul „Gând la gând” cu Teo Trandafir, influencerul a deschis un subiect sensibil pentru el. Este vorba despre tatăl său, pe care nu l-a putut ierta nici după moarte. 

Tatăl lui Dorian Popa s-a stins din viață cu câțiva ani în urmă, însă artistul a dezvăluit că nu l-a putut ierta nici până în ziua de astăzi. 

După ce părinții artistului s-au despărțit, tatăl a încercat să le interzică lui Dorian și fratelui său să mai comunice cu mama lor. 

„Știu că religia zice că trebuie să ierți când cineva pleacă dintre noi. Întrebarea mea pentru Dumnezeu, în fiecare seară când îmi făceam rugăciunea era: <<Dar, de ce Doamne să iert, că nu s-a schimbat nimic? El nu și-a cerut iertare niciodată. 

De ce aș ierta eu?>> Cred că asta e o chestie cu care mă mai lupt. Cel mai dureros a fost când a început serialul <<Pariu cu viața>>, mi-a dat un mesaj, ceva de genu: <<Hei, ce mai faci? Acum că ești bine nu vrei să fim prieteni, gen?>> Înțelegi ce vreau să spun. 

Eu mă așteptam la altceva, să spună că îi pare rău că nu am vorbit atâția ani. N-am lăsat niciodată ca acest subiect să mă amărască foarte tare. Pentru mine fericirea mamei mele, și că ea e fresh la 69 de ani, e foarte important”, a declarat Dorian Popa, în podcastul moderat de Teo Trandafir. 

Dorian Popa: „Uite-așa se pansează sufletul și se-nchid rănile!”

În ultima perioadă, deși se bucură de imens succes în mediul on-line, unde câștigă sume astronomice, Dorian a trecut printra-o serie de probleme în viața personală. 

În urmă cu patru luni, artistul a  fost tras pe dreapta de către oamenii legii, pentru a fi testat cu aparatul DrugTest. În urma testului, influencerul a ieșit pozitiv la cannabis.

Cu puțin timp înainte, Dorian s-a despărțit și de iubita lui, Claudia Iosif, alias Babs

Infuencerul a vorbit la podcastul lui Teo despre ultima perioadă nefastă din viața lui. 

 „Momentele mele de cumpănă au fost acum, pe fondul prostiei pe care am făcut-o și, mai ales, și pentru că prostia asta a mea a fost combinată și cu despărțirea de Babs și atunci lucrurile s-au augmentat flagrant. Mi-au bulversat un pic somnicul care la mine este foarte dulce și adânc și rapid. Dar repet: în viață trebuie să trecem prin toate.

Uite-așa se pansează și sufletul, uite-așa se închid și rănile, așa dezvoltăm putere și să știi că în cele șubrede momente ale minții mele mi-am amintit ce le spun celor pe care-i cunosc atunci când merg prin spitale sau fel de fel de locuri unde oamenii chiar au probleme reale în viață – nu o despărțire și un permis lipsă  – le spun: fiți puternici, fiți optimiști, luptați și nu uitați că niciodată Dumnezeu nu ne lasă de izbeliște și nu ne dă mai mult decât putem duce. 

Și atunci nu sunt eu un pic <<pussy>> atunci când mă lamentez și mă plâng de la un permis și o despărțire?”

Dorian, sincer despre scandalul cu drogurile: „Am dat cu mucii în fasole”

„În primul rând, de multe ori sunt mai deschis decât trebuie și atunci am de pierdut, dar nu mă voi schimba. Nu vreau să mă transform în altcineva, doar pentru că doare câteodată. Pentru că sunt prost și prea copil, fac greșeli, efectiv de 2 lei, greșeli pe care mintea mea le putea anticipa lejer. 
Vezi chiar și ultima greșeală, când am dat cu mucii în fasole. E inadmisibilă la vârsta mea. Îmi mai reproșez faptul că...ar trebui să fiu mai atent la semnele pe care mi le dă Dumnezeu câteodată. De aia mă mai dau cu capu de pereți”, a mărturisit Dorian, în fața lui Teo, regretând ultimele greșeli.

Cum a ajuns la energoterapeut?

După ultimele probleme, infulencerul nu a ezitat să apeleze la un energoterapeut, care l-a adus pe calea cea bună. 

 „Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină. Am încercat să aleg o oarecare formă de terapie, dar nu este chiar o terapie, pentru că este o persoană care nu este psiholog, neapărat, este și un energoterapeut. 

Nu am avut mai mult de trei, patru discuții până acum, dar m-au ajutat. Cu toate astea, cea mai mare putere îmi vine de la Dumnezeu și pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător. La sfârșitul zilei îmi repet același lucru pe care trebuie să ni-l repetăm în fiecare dimineață: m-am trezit, sunt sănătos, respir. 

Pe lângă asta, slavă cerului, mai am și o grămadă de lucruri de la bunul Dumnezeu, care mi-a dat în viață. De ce să mai stau să mă plâng? 

Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu față în față și aș putea să-i pun o singură întrebare, l-aș întreba dacă mă poate ține sănătos toată viața. Atât îmi doresc. Dacă sunt sănătos, eu sunt sigur că le pot face pe toate celelalte”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa este, la aces moment, unul dintre cei mai populari influenceri din România și se mândrește cu peste 2,4 milioane de urmăritori din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net