Ce spune Dorian Popa despre greutățile prin care a trecut anul trecut: „Aveam nevoie de această palmă peste ceafă!”

Dorian Popa (35 de ani) este unul dintre cei mai apreciați influenceri, la ora actuală, de pe piață. Tânărul are foarte mult succes profesional, în ultimii ani, astfel că problema banilor pentru el nu există. Însă, pe lângă faima de care se bucură, vedeta a fost anul trecut încercat de soartă de mai multe ori.

În urmă cu trei lui, Dorian Popa a fost tras pe dreapta de către oamenii legii, pentru a fi testat cu aparatul DrugTest. Astfel că în urma testului, influencerul a ieșit pozitiv la cannabis. Invitat recent în cadrul unui podcast Dorian Popa a mărturisit public că este împăcat cu tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața sa.

„Cred că Dumnezeu ne dă anumite momente în viața noastră ca să ne mai deschidă ochii. În primul rând în ceea ce privește poziția noastră în raport cu viața și în al doilea rând pe cei din jurul nostru în raport cu noi, dar în general tot ce s-a întâmplat în viața mea, și nu vorbim doar despre pățania cu condusul, că nu a fost singura lovitură pe care am luat-o pe 2023.

Am avut un an excepțional din foarte multe puncte de vedere care cred că s-a încheiat excepțional. Consider că tot ce mi s-a întâmplat anul trecut erau niște lucruri imperative în maturizarea mea și în aducerea mea și mai mult cu picioarele pe pământ. Orice om greșește, nu există om fără de păcat”.

În mâna lui Dumnezeu

Dorian Popa a dat de înțeles și faptul că nu uită niciodată că tot ce se întâmplă în viața sa este datorită lui Dumnezeu:

„Am dat cu bățul în baltă, m-a durut extrem de tare și încă mă doare. Am greșit fix ca un prost, fix ca un fraier dar uneori cu prea mult bine nu ne este bine. Cred că aveam nevoie de această palmă peste ceafă. Doamne – Doamne are grijă să îmi dea palme după ceafă exact în momentele potrivite”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net