Dorian Popa, răsfățat ca un copil de sărbători. A petrecut primul Crăciun împreună cu familia, după 10 ani

Dorian Popa (35 de ani) a plecat în Germania de Crăciun. Acolo locuiește fratele său, așa că împreună cu Mamișor și-au făcut bagajele pentru două zile, au umplut un troler doar cu mâncare tradițională românească, și au plecat să petreacă un Crăciun minunat alături de familie, ceea ce nu s-a mai întâmplat de vreo 10 ani. „Primul Crăciun împreună cu familia , după 10 ani!” , a intitulat Dorian Popa episodul pe care l-a filmat în Germania și l-a urcat apoi pe canalul său de Youtube.

Aici, în acest troler, se află 20 de kile de sarmale, lebăr, salată de boeuf, tobă... Mergem la Cipulică, să îi vedem pe cei doi nepoței, Sebastian, care a făcut pe 22 un anișor, și Sofia, a făcut 3 ani, fraților! Nu știu când trece timpul! Am zis că luăm un singur bagaj de cală, că am luat două ținute, stăm două zile. Plecăm și cu sarsanalele la propriu. Ne mai lipsea o pungă de-aia Dior, de rafie, este posibil chiar să plătim în plus pentru salată, lebăr și tobă...”, povestea Dorian Popa încă din aeroport. Și așa a și fost!

Pentru că mama lui a vrut să îi ducă băiatului său din Germania mai multe produse tradiționale, și să se bucure împreună de toate bucatele pe masă de Crăciun, doar bagajul cu mâncare a cântărit  25,6 kilograme, spre amuzamentul lui Dorian Popa, care i-a spus mamei sale, „diva cu sarmale”!

 „25,6 kilograme de sarmale în troler! Ne-au costat și sarmalele în plus, dar nu e nicio problemă! Mamișor e diva cu sarmale, acum se vede aici cum se machiază!”, a mai adăugat, amuzat, celebrul vlogger, chiar din aeroport.

Dorian Popa și-a dorit sărbători de iarnă liniștite, alături de familia lui

Atâta a rămas din Popa, ăștia suntem!”, a mai declarat artistul. Cu o seară înainte să plece în Germania, vântul și furtuna au făcut prăpăd la Domnești și au dărâmat bradul frumos amenajat din curte. Dorian l-a filmat cu telefonul și până la urmă cei din echipa lui l-au ajutat să îl pună la loc.

Și anul acesta Moșul a fost darnic cu artistul care muncește pe brânci, 7 zile din 7! Dorian a primit de la Moș un trening așa cum îi place lui, de la Versace, și adidași noi tot de la unul dintre brandurile sale preferate. S-a bucurat de escapada în Germania și a filmat câteva experiențe la fastfood pentru canalul său de Youtube, a mâncat burger cu gem și s-a minunat de toate mâncărurile speciale pe care le-a găsit la nemți.

Înainte de a pleca în Germania, Dorian Popa a fost la indoor skydiving, a mai testat un Rolls Royce, în așteptarea mașinii pe care și-o dorește pentru el și a mai făcut cateva filmari pentru vlogurile sale. La două luni după ce a avut probleme și a fost prins la volan sub influență substanțelor interzise, viața merge înainte și e super bună și prietenoasă cu Dorian Popa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net