Uite cu ce domniță a fost surprins Dorian Popa într-un centru comercial după despărțirea de Babs! Imaginile vorbesc de la sine

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dorian Popa (35 de ani) are un final de an destul de dificil, însă nu se lasă cu una cu două! Simpaticul artist s-a despărțit în urmă cu două luni de partenera sa de viață, Claudia Iosif alias Babs, după cum este cunoscută de cei din jur după unsprezece ani de relație, iar la începutul lunii noiembrie a fost prins drogat la volan.

Dorian Popa trece în această perioadă printr-o furtună emoțională! Însă, chiar și așa, acesta nu se lasă doborât de probleme și își continuă activitatea profesională de zi cu zi cu brio. Zilele trecute, simpaticul vlogger a fost surprins de paparazzi Click! în zona Băneasa, la un centru comercial, dedicat produselor casnice. Din imagini putem observa că Dorian Popa și-a angajat șofer personal...asta după ce la începutul lunii trecute, cântărețul a rămas fără permis de conducere după ce polițiștii au depistat faptul că acesta consumase canabis.

Din informațiile primite de la colegii noștri de pe teren am aflat faptul că Dorian Popa a zăvobit aproximativ două ore în acel centru comercial unde a cumpărat mai multe lucruri de acolo, lucru care se observa și din imaginile surprinde de paparazzi Click!. Pe parcursul cumpărăturilor, Dorian a fost acompaniat de Corina, o domniță jovială care cel mai probabil l-a ajutat să facă mai multe filmări în magazin în timp ce soferul aștepta în mașină. Tânăra și artistul au o relație foarte apropiată, deoarece Cori se ocupă de activitatea profesională a acestuia. Cei doi lucrează de foarte mult timp împreună ba chiar merg și în vacanțe împreună unde aceasta îl filmează pentru ca artistul să aibă conținut pentru rețelele sociale. Relația lor de prietenie este una foarte sudată bazată pe respect, deoarece Dorian atunci când are ocazia o laudă peste tot pentru activitatea sa.

Ținuță fresh

Pentru că are grijă de imaginea sa, Dorian Popa nu iese din casă nicioadată nearanajat. Din fotografiile surprinse de paparazzi Click!, putem vedea că acesta a ales pentru o zi răcoroasă să se îmbrace extrem de lejer dar în același timp extrem de sexy. Artistul purta o pereche de pantaloni și o geacă subțire de culoare crem simplă care îi veneau perfect pe corpul lucrat și tonifiat în sala de forță. De asemenea, vestimentația sa era completată de o pereche de adidași de firmă în ton cu ținuta aleasă precum și de un tricou simplu – alb. Bravo, măi Doriane! Din partea noastră ai un zece!

Explicație în fața fanilor

După ce a fost prins drogat la volan, la începutul lunii noiembrie, Dorian Popa a ținut să le explice tuturor ce s-a întâmplat în acea zi blestemată când a fost găsit de oamenii legii drogat după ce a fost testat cu aparatul drug test.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele actiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a spus Dorian Popa public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg