Cu cât a luat BAC-ul Dorian Popa și care este numele lui complet din buletin! „Tot ce faceți în prima parte a vieții faceți pentru voi”

Ultima actualizare:

Viața merge înainte pentru Dorian Popa (35 de ani) după despărțirea de iubita sa, Babs, și după ce a fost prins drogat la volan. Contractele de imagine curg în continuare pentru celebrul vlogger care și-a renovat toată casa din Domnești și este extrem de mândru de rezultatul final.  

Dar care este de fapt numele complet al vedetei și cum se numește în buletin? Știați că îl cheamă Dorian Laurențiu Popa? Ei bine, nostalgic după vremea școlii și a liceului, Dorian Popa le-a arătat internauților diplomele sale de studii și rezultatele la BAC. Și se pare că a fost studios, nu glumă!

 „O dată la un timp, Dumnezeu îmi scoate în față dosarul meu cu studii, moment în care nu pot decât să le mulțumesc, în primul rând lui Mamișor, și lui Doamne-Doamne pentru că au avut grijă să am un fundament, măi, băiatule!

Și încă o dată, vă reamintesc, tot ce faceți în prima parte a vieții faceți pentru voi, de fapt, tot ce faceți în toată viața faceți pentru voi, dar, în principal, nu uitați, fraților, să vă ocupați de mințisoarele voastre. Ia uite-l pe Cambridge, câtă bătaie mi-am luat pentru CAE-ul ăsta. Nici n-am dat First-ul că Mamișor a întrebat-o pe doamna profesoară Felicia Georgescu dacă pot să dau și Advance-ul din prima...”, a povestit Dorian Popa, mândru de realizările sale.

Apoi Dorian a arătat media generală la examenul de bacalaureat care a fost nici mai mult nici mai puțin de 9.83. Artistul este licențiat în științe economice și îi îndeamnă pe toți să învețe și să aibă studii superioare.

De asta vă zic întotdeauna, hrăniți calculatorul!... Așa cum vă tunați calculatoarele, tunați-vă și creierele, fraților! Și ultima, dar nu cea din urmă, fraților, știu că unii dintre voi considerați că sunt inutile dar din punctul meu de vedere studiile superioare fac diferența, tată! Uite, licențiat în științe economice, nu am făcut nimic cu asta, contabilitate și informatică, cum v-am spus, dar consider  că în toate business-urile și în toate lucrurile care țin de cifre în viața mea, chestia asta m-a ajutat considerabil, acum, fiecare decide pentru el (...)

Și așa, la ceas de seară, o calificare mică ce m-a ajutat să fac bănuții în liceu...cum formatam eu calculatoare, cum făceam eu rețelele în cartier, Johnutzule... Mă urmărește 93-ul ăsta, văd”, aceasta fiind și media generală cu care Dorian Popa a terminat Colegiul  Național "Mihai Eminescu" din Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net