FOTO Primele imagini cu Dorian Popa din noaptea în care s-a drogat și a fost prins de poliție

La sfârșitul lunii octombrie, internetul a luat foc la aflarea veștii că Dorian Popa a fost prins „în chiloți” la volanul bolidului său. Poliția l-a oprit pentru un control de rutină în comuna Domnești, județul Ilfov, iar la drugtest a ieșit pozitiv la canabis. Raportul toxicologic a confirmat prezența cannabisului în organismul celebrului influencer de 35 de ani. A rămas nelămurită publicului ținuta pe care o avea Dorian Popa în noaptea controlului. Era sau nu doar în chiloți așa cum au titrat mai multe publicații.

image

Dorian a deschis o shaormerie la Focșani, apoi a comentat incidentul

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de un echipaj de poliție în comuna Domnești, județul Ilfov. Conducea un superb Lamborghini și era îmbrăcat sumar. Agenții, fața în față cu celebrul vlogger, au decis să îl testeze antidrod. Dorian Popa a ieșit pozitiv la canabis, iar câteva zile mai târziu, rezultatul toxicologic a confirmat prezența canabisului în organismul vloggerului.

Mai multe zile, influencerul nu a comentat nimic, dar a participat la Focșani la deschiderea unei noi shaormerii din lanțul de restaurante fast-food pe care îl deține. Aici a oferit fanilor veniți în număr foarte mare 500 de shaorme „Hâtz”.

Influencerul a recunoscut că s-a drogat și și-a cerut scuze fanilor

Marți, 7 noiembrie, Dorian s-a adresat pentru prima oară fanilor de la momentul în care a fost depistat drogat în trafic.

Dorian Popa cu polițiștii care l-au oprit în trafic. Sursă foto: ProTV
Dorian Popa cu polițiștii care l-au oprit în trafic. Sursă foto: ProTV

El a recunsocut că a greșit și și-a cerut scuze fanilor.

„În primul și-n primul rând, vreau să-mi cer scuze toturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit, indiscutabil! La vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante", a afirmat Dorian Popa în videoclipul postat pe YouTube.

Cum era îmbrăcat Dorian în noaptea în care s-a drogat

Primele imagini din noaptea de 27 octombrie îl arată pe Dorian Popa în mijlocul străzii, îmbrăcat într-un halat de baie verde cu galben și lenjerie intimă. După cum se vede în imagini, influencerul nu era în papuci, ci era încălțat cu pantofi sport.

Dorian Popa, în noaptea în care a fost oprit de poliție. Sursă foto: ProTv
Dorian Popa, în noaptea în care a fost oprit de poliție. Sursă foto: ProTv

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net