Dorian Popa, extrem de trist! Ce a făcut artistul la o lună după ce a avut probleme cu legea! „Împreună la bine, atât de singur la greu!”

Ultima actualizare:

Dorian Popa (35 de ani) este mai trist ca niciodată! Abătut, fără chef și extrem de trist! Așa apare Dorian Popa în cel mai nou videoclip al său la piesa  “Merg mai departe”, pe care a lansat-o la o lună după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Melodia reflectă starea lui de spirit din ultimele săptămâni și problemele cu care s-a confruntă în perioada aceasta, mai precis despărțirea de iubita lui Babs și faptul că a trecut prin momente grele atunci când a fost prins de poliție la volan după ce a consumat cannabis.

Dorian Popa și-a recunoscut fapta și a pus-o pe seama programului său stresant și încărcat, simțind la un moment dat nevoia să uite de tot.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat cannabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, spunea celebrul vlogger în videoul postat pe canalul său de Youtube, cu prima lui declarație oficială după necazul prin care a trecut.

Dorian Popa: „Am greșit indiscutabil”

Odată cu lansarea piesei “Merg mai departe”, Dorian Popa le-a mulțumim fanilor săi din social media și tuturor celor care îl urmăresc pentru toate mesajele și susținerea acordată în această perioadă nu tocmai roz pentru el.

În primul rând încep prin a vă mulțumi pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o și pentru muntele de energie caldă ce l-ați creat pentru a mă adăposti! Nu am cuvinte să releve, cu adevărat, cât de protejat m-am simțit, însă știu sigur că simțiți cât de recunoscător vă sunt!

Sper ca piesa asta să vă dea puterea să luptați cu momentele grele din viețile voastre și nu uitați că în spatele oricărui nor, fie el cât de negru, există lumina soarelui, gata să ne lumineze și să ne  încălzească sufletele la loc! Al vostru  negreșit… Am fost, sunt și voi fi! Merg mai departe!”, a fost mesajul transmis de Dorian Popa.

Iar în piesa “Merg mai departe”, artistul spune pe început: “Toată lumea trece prin momentele alea nasoale când parcă nu mai e nimic de făcut și ești la capătul puterilor”. Apoi  cântă și transmite din nou că atunci când simți că nu mai poți, parcă ești motivat să mergi mai departe și mai poți totuși un pic.

Și te simți așa mic / Și nu mai merge nimic / Când nu mai poți / Mai poți un pic / Merg mai departe / Departe de toate / Țin capul sus și las problemele-n spate / Merg mai departe / Șapte zile din șapte / Că viața mi-a spus / Ce-i al tău e pus deoparte / Și merg mai departe…

Începi să vezi binele din oricare rău / Dar ce faci când arde  totul în jurul tău /  Oare așa o să fie mereu? / Împreună la bine / Atât de singur la greu...” sună versurile din noua piesă a lui Dorian Popa care i se potrivește mai bine c oricând în aceste momente pe care le traversează cu capul sus și asumat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net