Dorian Popa se jură că nu mai pune gura pe droguri: „Dacă o fac, să mă ardă Dumnezeu!”

Dorian Popa, cunoscutul vlogger și influencer, surprins consumând droguri la volan la finele lunii octombrie, a declarat răspicat că nu va mai consuma droguri niciodată.

Dorian Popa regretă că a fumat canabis / foto: arhiva
Dorian Popa regretă că a fumat canabis / foto: arhiva

Într-un podcast al lui Micutzu (Cosmin Nedelcu), el a recunoscut că a comis o greșeală gravă urcându-se la volan după ce a consumat substanța și că acest incident l-a afectat profund.

„Am crezut că, aprinzând, mă voi liniști. Cu sinceritate, fără gânduri ascunse, jur că nu voi mai face asta. Am făcut o promisiune solemnă că, dacă o fac, îmi voi asuma consecințele în fața lui Dumnezeu”, a subliniat Dorian Popa.

Care a fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o

Întrebat care a fost greșeala majoră - consumul de canabis sau conducerea sub influența substanței - Dorian Popa a spus că cel mai mare regret îl reprezintă faptul că a condus fără să-și verifice starea.

„Cea mai mare greșeală a fost că am condus fără să mă gândesc dacă eram apt să fac asta. Realizez acum, cu consecințele resimțite, că a fost o eroare. Îmi pare rău.”

El și-a exprimat speranța că nu va dezamăgi pe nimeni, dar a subliniat că fumatul de canabis a fost o greșeală și a afirmat hotărât că nu va mai face acest lucru niciodată.

„Experiența m-a marcat profund, deoarece valorizez rezultatele și îmi doresc să evoluez. O întâmplare recentă, când un domn mai în vârstă, de peste 60 de ani, într-o piață, mi-a spus: «Dorian, te admir de mult timp, ești un om minunat, nu ai nevoie de asta». Cuvintele lui m-au emoționat profund: «nu ai nevoie de asta».

Acestea m-au făcut să reflectez și să-mi pun întrebări asupra a ceea ce am făcut. Alcoolul nu este pentru mine din cauza trecutului tatălui meu și așa-numitei perturbări a liniștii sufletești, care este pentru mine esențială. Jur că nu voi mai face asta niciodată cu promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a spus Dorian Popa.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net