Dorian Popa, prezent la ziua de naștere a Claudiei Iosif. Cum au fost surprinși cei doi

Ultima actualizare:

Desi în urmă cu câteva luni își spuneau adio, Dorina Popa și Claudia Iosif, alias Babs, au apărut din nou împreună! Influencerul și fost iubită au apărut în ipostaze apropiate chiar la petrecerea pe care Babs a dat-o cu ocazia zilei sale de naștere. Dorian se pare că a petrecut până în zori alături de femeia care i-a fost alături ani de zile.

Dorian Popa, prezent la ziua de naștere a Claudiei Iosif
Dorian Popa, prezent la ziua de naștere a Claudiei Iosif

În ciuda faptului că ea și Dorian Popa păreau foarte fericiți și împliniți împreună, iar fanii așteptau cu nerăbdare ca cei doi să facă si pasul cel mare, o posibilă nuntă, iată că Babs a confirma în noiembrie separarea de cântăreț, după o relație de 11 ani. Ea și-a anunțat urmăritorii printr-o postare pe pagina sa personală de Instagram, menționând că au decis să o ia pe drumuri separate încă din luna octombrie.

Ca să evităm speculații în presă vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif pe contul său personal de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Click! Și-a dat seama că ceva nu este în regulă între ei chiar de când am vorbit cu Babs în ziua în care Dorian a fost prins drogat la volan, iar bruneta nu știa nimic despre acest episod!

Nu știu ce să îți spun, că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el. Nu știu nimic. Sunt la volan, să știi că nu pot vorbi, este foarte aglomerat”, ne spunea Claudia.

Ei bine, după ce scandalul în care a fost implicat Dorian s-a mai liniștit, Babs a dezvăluit că și-a făcut bagajul și a plecat din casa influencerului din Domnești și s-a mutat într-o vilă luxoasă, la doar 6 kilometri distanță.

Dorian Popa a fost prezent la ziua de naștere a Claudiei Iosif

image

Întrebată de fani dacă mai sunt șanse de împăcare cu Dorian, Claudia spunea recent că nu se mai pune problema de așa ceva pentru că relația s-a consumat, dar că au rămas în relații apropiate. Ei bine, asta s-a văzut și noaptea trecută când Dorian și-a făcut apariția la ziua de naștere a fostei iubite, care a împlinit 41 de ani!

Pentru a-i ura „la mulți ani”, influencerul a postat o poză alături de Babs, iar din imaginile de la petrecere se poate vedea clar că cei doi s-au distrat împreună până în zori. Să fie oare semnul că ușor, ușor flacăra iubirii se reaprinde?

Nici nu ne-ar mira pentru că mișcările lascive ale Claudiei, care a dansat de mama focului la petrecere, ar putea să-i fi atras atenția artistului. Acum nu ne rămâne decât să vedem cum evoluează relația dintre ei.

Până atunci putem spune clar că Babs este înconjurată de oameni care o iubesc foarte mult. Bruneta a avut alături prieteni dragi cu care a dansat și alături de care s-a înfruptat din delicatese alese. Printre vedetele care au fost prezente la petrecere este și Ruby, care i-a transmis un mesaj deosebit Claudiei.

„Să fii fericită, iubită, sexy toată viața. Până la 80 de ani vreau să te văd așa”, a transmis Ruby.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net