Dorian Popa, despre despărțirea de Claudia Iosif: „Ar fi penibil acum”. În ce relații au rămas cei doi

În urmă cu câteva luni, Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută și sub numele de Babs, s-au despărțit după 11 ani de iubire. Au fost văzuți împreună la începutul acestui an, cu ocazia zilei de naștere a fostei partenere, astfel că fanii au sperat că se vor împăca. Invitat în podcastul moderat de Radu Țibulcă, artistul a decis să vorbească despre acest subiect și a dezvăluit în ce relații au rămas cei doi.

În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif / Foto: Instagram
În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif / Foto: Instagram

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, scria, la sfârșitul anului trecut, Claudia Iosif, pe contul său personal de Instagram, la secțiunea InstaStory. Deși au ales să meargă pe drumuri separate, fanii au tot sperat la o posibilă împăcare, mai ales că cei doi au apărut în ipostaze apropiate chiar la petrecerea pe care Babs a dat-o cu ocazia zilei sale de naștere.

Ei bine, se pare că cei doi nu au gânduri de împăcare, iar Dorian Popa a dezvăluit cum au ajuns în acest punct, dar și în ce relații a rămas cu fosta sa parteneră. Invitat în podcastul moderat de Radu Țibulcă, artistul a mărturisit că, deși s-au despărțit, nu consideră că acum sunt dușmani sau că nu vor păstra o legătură, fiind de părere că poate exista o relație de prietenie între ei.

„Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe. Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?

Dorian Popa: „Am fost la ziua ei pentru că ...”

Anii, de multe ori, trec peste noi și lucrurile nu mai coincid. Oamenii nu mai au interese comune, se schimbă, poate își doresc alte lucruri în viață și eu cred că noi am avut maturitatea necesară să înțelegem că drumurile noastre nu mai coincid la fel de bine”, a declarat Dorian Popa, în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

De asemenea, cântărețul a vorbit și despre motivul pentru care a fost la ziua ei. „Am fost la ziua ei pentru că m-am simțit bine atunci când am îmbrățișat-o, m-am simțit bine și m-am simțit bine pentru că știam că ne putem îmbrățișa fără să ne mușcăm de carotidă și îmi doresc și sunt sigur că și ea își dorește să fim fericiți și atunci când ne vedem, să ne zâmbim. E o altă chestie pe care o recomand tuturor celor care își găsesc sfârșitul relației. De ce să te uiți în urmă cu ură și încrâncenare, dacă lucrurile oricum s-au terminat? Zâmbește, că încheierea e acolo”, a mai spus Dorian Popa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net