Filmul de pe Netflix care este un fenomen, se bucură de un succes răsunător. A oprit planeta în loc și a ajuns pe locul unu la doar o zi de la lansare

Netflix a dat din nou lovitura! La nici o zi de la lansare, vineri, 16 august, un film cu Mark Wahlberg și Halle Berry în roluri principale a ajuns pe primul loc în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming! Din distribuție fac parte și alte nume celebre, precum J.K. Simmons, Dana Delany, Jessica De Gouw sau Mike Colter.

Filmul de pe Netflix care este un fenomen / foto: Pixabay
Filmul de pe Netflix care este un fenomen / foto: Pixabay

Noul film care a fost lansat pe platforma de streaming Netflix pe 16 august 2024 și care este deja în fruntea clasamentului pentru cele mai vizionate producții este „The Union” („Uniurea” n.r). Comedia-thriller, regizată  de Julian Farino după un scenariu de Joe Barton și David Guggenheim, îi are în rolurile principale pe Mark Wahlberg (în rolul lui Mike) și Halle Berry (în rolul lui Roxanne).

Ei bine, despre ce este vorba în film? Pelicula se bazează, sau nu, pe povestea de dragoste a doi iubiți înstrăinați din liceu: muncitorul în construcții Mike și agentul secret Roxanne. Bine, nu este chiar poveste de dragoste, căci pe parcursul celor 109 minute, cei doi nu s-au sărutat nici măcar o dată.

„Uniunea” poate fi vizionat pe Netflix

Odată ce se sărută, atunci totul s-a terminat. Sperăm că, dacă vom reuși să facem o a doua parte a filmului, vom lăsa această urmărire să continue", a explicat actrița Halle Berry, potrivit Variety.

Filmul urmărește, de asemenea, o divizie a serviciilor secrete cunoscută sub numele de „The Union", care este specializată în transformarea oamenilor obișnuiți în spioni mortali. După ce o misiune în străinătate este compromisă, Roxanne se întoarce în statul ei natal, New Jersey, pentru a-l recruta pe iubitul ei din liceu, Mike, care trăiește o viață în anonimat, ceea ce îl face perfect pentru misiune.

Ce crezi că se întâmplă în contiuare? Ei bine, dacă te-am făcut curios, poți urmări „Uniunea” pe platforma de streaming Netflix. Știm cu siguranță că pelicula merită văzută, căci Mark Wahlberg este unul dintre cele mai versatile și influente figuri din lumea divertismentului, cunoscut atât pentru cariera sa impresionantă în actorie, cât și pentru succesul său în afaceri . 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
Banner Oana Ioniță
image png
BeFunky collage (26) jpg
FotoJet (1) jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Simona Pătruleasa
image
actualitate.net
image
actualitate.net