Serialul de pe Netflix care este considerat un fenomen pe întreaga planetă. Are sute de milioane de vizualizări și ocupă primele locuri în trending în peste 100 de țări

Serialul de pe Netflix „House, M.D.” a fost un fenomen care a redefinit genul dramelor medicale, datorită abordării sale, dar și personajului său principal. Dr. House era un geniu medical cu o personalitate tulburătoare, dar și un magnet pentru telespectatori. Carisma și inteligența sa sclipitoare au făcut din el unul dintre cei mai memorabili protagoniști din istoria televiziunii. Serialul ocupă primele locuri în trending în peste 100 de țări.

Serialul de pe Netflix "House, M.D.”Foto: Shutterstock
Serialul de pe Netflix "House, M.D.”Foto: Shutterstock

"Dr. House”, în top pe Netflix 

"Dr. House” (titlul original: „House, M.D.”) este un serial de televiziune american creat de David Shore, difuzat între 2004 și 2012. Serialul se concentrează pe Dr. Gregory House, un medic diagnosticist de excepție, dar excentric și antisocial, interpretat de Hugh Laurie. Cei care nu au apucat să vadă serialul, toate cele 8 sezoane sunt acum disponibile pe Netflix România. Asta înseamnă că ele au și subtitrare în limba română.

Despre ce este vorba în film 

Dr. Gregory House este șeful unei echipe de diagnostic din cadrul spitalului Princeton-Plainsboro Teaching Hospital din New Jersey. Cunoscut pentru abilitățile sale excepționale în diagnosticare, House este, de asemenea, cunoscut pentru comportamentul său cinic și neortodox, refuzând adesea să vorbească direct cu pacienții și preferând să folosească metode neconvenționale pentru a descoperi afecțiuni rare și complexe.

„Dr. House” a fost bine primit de critici și public, fiind lăudat pentru scenariul său inteligent, complexitatea personajelor și performanța remarcabilă a lui Hugh Laurie, care a câștigat multiple premii pentru rolul său. Serialul a avut un impact semnificativ asupra culturii pop și a influențat alte producții de televiziune din genul medical.

Serialul a fost mult mai mult decât o simplă dramă medicală; a fost o explorare captivantă a condiției umane, a relațiilor și a dilemelor etice. Cu personaje memorabile, cazuri medicale intrigante și o abordare neconvențională, „House, M.D.” a fost și va rămâne unul dintre cele mai semnificative și influente seriale din istoria televiziunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (26) jpg
FotoJet (1) jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Simona Pătruleasa
cub marian vanghelie oana mizil png
Mimi Brănescu Foto Captură video Altceva cu Adrian Artene   Youtube jpg
netflix pixabay jpg
Banner Maria Iordanescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net