Serialul de pe Netflix care a creat dependență în întreaga lume. E cel mai vizionat din această vară

Serialele și filmele de pe platforma Netflix sunt cele mai urmărite, iar de curând, o nouă producție a făcut furori în întreaga lume. A fost cea mai vizionată în această vară și a creat dependență în rândul fanilor Netflix. Iată despre ce serial popular este vorba.

Serialul de pe Netflix care a făcut furori
Serialul de pe Netflix care a făcut furori

„Decameronul”, miniserialul american care a făcut furori în întreaga lume

„Decameronul” este cel mai faimos serial al momentului. Comedia neagră, inspirată din cartea scriitorului Giovanni Boccaccio a stârnit interesul a milioane de oameni din întreaga lume. Cartea omonimă a poetului italian ce prinde 100 de povestiri relatate între anii 1249 și 1353, a fost o adevărată sursă de inspirație pentru cel mai urmărită producție din vara anului 2024.

Serialul „Decameronul” are la bază o poveste care se învârte în jurul unui grup de nobili și slujitori. Aceștia se baricadează în Vila Santa din Florența pentru a scăpa de Ciuma Neagră (1348), una dintre cele mai periculoase pandemii din istoria omenirii. Producția urmărește lupta pentru supraviețuire și putere, în timp ce normele sociale se destramă, iar depravarea, comportamentul obscen și obiceiurile scandaloase, se instalează în vila Santa din apropierea Florenței.

Grupul de nobili și slujitori petrec 2 săptămâni în locuința în care s-au adăpostit, iar fiecare membru primește sarcina de a povesti 100 de anecdote pe diferite teme, precum iubire, sex, obiceiurile vremii, dar și altele.

„Decameronul”, un serial în care joacă doar actori celebri

„Decameronul” (2024) este practic o dramă americană, creată de Kathleen Jordan și  alcătuită din 8 episoade, regizate de Michael Uppendah, Andrew DeYoung și Anya Adams. De asemenea, distribuția cuprinde o mulțime de actori, majoritatea fiind celebri pentru rolurile din filmele de comedie Amar Chadha-Patel, Leila Farzad, Karan Gill, Tony Hale, Saoirse-Monica Jackson, Lou Gala, Jessica Plummer, Douggie McMeekin și Tanya Reynolds.

Serialul a fost lansat pe platforma Netflix pe data de 25 iulie 2024, având recenzii mixte, însă ulterior a intrat în topul celor mai vizionate seriale din lume, în această vară. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net