Filmul de pe Netflix care la scurt timp după lansare a făcut furori pe Netflix. E apreciat în întreaga lume și i-a înnebunit pe abonați

Netflix reușește din nou să atragă atenția publicului din întreaga lume, de această dată prin intermediului unui film de război care aduce în prim-plan o parte mai puțin cunoscută din cel de-al Doilea Război Mondial. Mai precis, este vorba despre „Narvik”, o peliculă care a captivat oamenii din întreaga lume.

Atunci când vine vorba despre modul în care cel de-al Doilea Război Mondial este prezentat în filme, deja există câteva bătălii și operațiuni care sunt atât de cunoscute, încât sunt folosite aproape exclusiv, de către regizori. Cu toate acestea, filmul „Narvik” reușește să aducă în atenția publicului un eveniment mai puțin cunoscut din acest conflict sângeros: invazia Norvegiei, o țară neutră, de către forțele Germaniei.

Pelicula „Narvik”, care și este o producție norvegiană, are acțiunea în anul 1940, iar în cadrul acestui conflict larg, o altă poveste ia contur în fața audienței: în timp ce un soldat norvegian se află pe front, încercând să lupte împotriva naziștilor, soția acestuia este nevoită să lucreze chiar pentru germani, ca translator.

Filmul care a captivat audiența de pe Netflix

Personajul principal al acestui film este Gunnar, interpretat de Carl Martin Eggesbo. Acesta este un caporal în armata Norvegiei, în timp ce soția sa, Ingrid (rol interpretat de Kristine Hartgen), lucrează la Hotelul Narvik, unde au loc negocieri între diplomații germani și englezi. În cele din urmă, Ingrid nici nu mai știe sigur dacă soțul ei este, sau nu, în viață și va fi obligată să lucreze drept traducătoare, pentru germani.

Alături de cei doi actori principali din film, în distribuția peliculei „Narvik” îi mai găsim și pe Dennis Vareide, pe Billy Campbell, cât și pe Stig Henrik Hoff. Chiar dacă filmul s-a lansat în Norvegia în decembrie 2022, iar în restul lumii în ianuarie 2023, el rămâne și acum extrem de popular pe Netflix, fiind apreciat și de către criticii de film.

La cârma acestei producții a fost regizorul Erik Skjoldbjærg, iar cei care doresc să vadă pelicula o pot face oricând, pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net