Serialul de top de pe Netflix care i-a cucerit pe români. Povestea plină de mister te va ține lipit de televizor încă de la primul episod

Un serial de pe Netflix a cucerit publicul român. Are o poveste plină de mister și reușește să îi captiveze pe abonați încă de la primul episod. Producția a avut premiera pe platforma de streaming pe 5 iulie 2024 și are în total 17 episoade.

Un serial de pe Netflix i-a cucerit pe români / foto: arhiva Click!
Un serial de pe Netflix i-a cucerit pe români / foto: arhiva Click!

„Minciuni disperate” („Desperate Lies”) este un serial creat de Ângela Chaves și îi are în rolurile principale pe actorii Juliana Paes, Vladimir Brichta, Felipe Abib și Paloma Duarte. Producția care are 17 episoade a avut premiera pe platforma de streaming Netflix pe data de 5 iulie 2024 și a reușit rapid să îi cucerească pe abonați prin povestea sa tensionată, personajele bine conturate și răsturnările de situație neașteptate.

Așadar, despre ce este vorba în producție? Serialul spune povestea unei femei pe nume Liana, care își părăsește soțul după ce află că acesta a avut o aventură. Ulterior, în timpul unei nopți în oraș, Liana consumă droguri furnizate de Oscar, care ulterior o agresează sexual. Ea află după un timp că este însărcinată, însă nu știe cine este tatăl.

Liana încearcă să descopere identitatea lui, doar pentru a fi șocată să afle că poartă doi copii, fiecare cu ADN de la doi bărbați diferiți.

„Desperate Lies” poate fi vizionat pe Netflix

Ca urmare a unui fenomen rar, o femeie rămâne însărcinată cu gemeni de la doi bărbați. Vremea trece, iar ea se străduiește să își țină familia unită și secretele ascunse”, este descrierea de pe platforma de streaming Netflix.

Pe măsură ce povestea se desfășoară, legăturile dintre prieteni sunt testate la limită. Serialul „Desperate Lies” pune în discuție cât de departe sunt dispuși oamenii să meargă pentru a ascunde adevărul și ce consecințe pot avea minciunile, atât asupra indivizilor, cât și asupra relațiilor dintre ei.

Va avea puterea Liana să spună adevărul? Vor rămâne cei doi bărbați alături de ea? Dacă te-am făcut curios, poți urmări producția plină de suspans, personaje complexe și teme profunde, pe platforma de streaming Netflix. Serialul are în total 17 episoade și promite să fie o experiență de vizionare memorabilă pentru toți cei care caută o dramă de calitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Emily Burghelea
Banner Simona Pătruleasa
cub marian vanghelie oana mizil png
Mimi Brănescu Foto Captură video Altceva cu Adrian Artene   Youtube jpg
netflix pixabay jpg
Banner Maria Iordanescu
banner simona patruleasa png
6 keanu reeves profimedia 0393849783 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net