Ce se întâmplă cu prețul abonamentelor la Netflix? Anunțul important făcut de platforma de streaming

Sute de milioane de oameni de-a lungul globului folosesc platforma de streaming Netflix, însă gigantul media vine cu vești proaste pentru utilizatori. După ce deja s-a decis limitarea posibilității de a împărți același abonament, Netflix pregătește și scumpirea abonamentelor.

Prețul abonamentelor la Netflix poate crește
Prețul abonamentelor la Netflix poate crește

Netflix vine cu noi vești pentru milioanele de utilizatori ai platformei, iar de această dată nu este vorba despre un nou film, ori serial. Platforma de streaming pregătește mai multe schimbări din a doua jumătate a acestui an, atât în privința conținutului, dar și a costurilor.

O veste bună pentru utilizatori este faptul că Netflix dorește să introducă pe platformă și conținut sportiv. Astfel, alături de filme, documentare, cât și serialele noastre favorite, utilizatorii platformei vor putea vedea și diverse sporturi. Este vorba despre wrestling și meciuri de fotbal american, ce vor fi difuzate în perioada sărbătorilor.

Inițial, această schimbare va fi introdusă în Statele Unite, iar odată cu ea, este posibil să apară și o creștere a costurilor abonamentelor.

Schimbările pregătite de Netflix

De când a apărut și pe piața din România, platforma de streaming Netflix nu a mărit prețul abonamentelor, însă au fost introduse câteva schimbări. De exemplu, inițial, cei care își făceau abonament aveau o lună gratuită, însă această facilitate a fost, între timp, eliminată.

În plus, Netflix nu mai permite nici partajarea abonamentelor. Cu toate acestea, platforma a introdus o opțiune, desigur, contra cost, care permite adăugarea altor utilizatori la abonamentul existent.

Cât costă un abonament Netflix în România

Românii care își doresc un abonament la Netflix au la dispoziție mai multe opțiuni, începând cu cea numită „Minim”. Pentru doar 4,99 euro pe lună, acest abonament permite vizionarea conținutului la o calitate HD de 720p, pe numai un singur dispozitiv.

Al doilea abonament este „Standard” și permite vizionarea în format full HD, pe două dispozitive simultan, la 9,99 euro pe lună. Cel mai scump este cel „Premium”, care costă 11,99 euro. Acesta permite vizionarea de pe 4 dispozitive simultan, la o calitate 4K cu sunet imersiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net