„Squid Game” revine pe Netflix! Când apare cel de-al doilea sezon al celui mai iubit serial de pe platfoma de streaming

Vești bune pentru fanii celui mai popular serial din istoria Netflix! Platforma de streaming a anunțat când apare sezonul 2 al „Squid Game” ( „Jocul calamarului” n.r). De asemenea, nu este singura veste care îi va încânta pe abonați, căci Netflix a dezvăluit în premieră că celebra producție va avea și un al treilea sezon!

Netflix a anunțat când apare sezonul 2 al celebrului serial „Squid Game” / foto: arhiva Click!
Netflix a anunțat când apare sezonul 2 al celebrului serial „Squid Game” / foto: arhiva Click!

Jocurile Olimpice ar putea lumina Parisul, dar adevăratul joc începe în această iarnă”, se arată pe pagina oficială Netflix. Prin urmare, sezonul 2 al celui mai popular serial din istoria platformei de streaming va avea premiera în data de 26 decembrie 2024. De asemenea, fanii mai primesc încă o veste excelentă! Compania a dezvăluit în premieră că va exista și un al treilea sezon, ce urmează să fie lansat anul viitor.

„Începe adevăratul joc. Au trecut aproape trei ani de când sezonul 1 al serialului a dezvăluit o reacție incredibilă pe tot globul și de când s-au întâmplat multe lucruri extraordinare. Sunt deosebit de bucuros să vă scriu aceste rânduri, prin care anunț data lansării sezonului 2 și vă aduc vești despre ultimul sezon, cel de-al 3-lea.

Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi din nou o experiență captivantă. Sper să vă bucurați de ce urmează”, notează regizorul Hwang Dong-hyuk într-o scrisoare publicată de Netflix.

Ce aduce nou cel de-al doilea sezon

Ce aduce nou cel de-al doilea sezon? Deși abonații vor vedea unele fețe familiare, din distribuție fac parte și alte noi personaje. De asemenea, pe pagina Netflix se mai arată că: „La trei ani după ce a câștigat Squid Game, Player 456 rămâne hotărât să găsească oamenii din spatele jocului și să pună capăt «sportului» lor vicios. Folosind câștigul pentru a-și finanța căutarea, Gi-hun începe cu cele mai evidente locuri: căută bărbatul în costum care joacă ddakji în metrou.

Dar când eforturile sale dau în cele din urmă rezultate, calea spre doborârea organizației se dovedește a fi mai mortală decât și-a imaginat: pentru a pune capăt jocului, trebuie să reintre în el”.

În ceea ce privește sezonul 3, e aproape sigur că nu vom afla mai multe până anul viitor.

Primul sezon „Squid Game” a avut premiera în septembrie 2021 și a devenit rapid serialul cu cel mai bun debut din istoria platformei de streaming. A doborât record după record pentru Netflix, rămânând până în ziua de azi cel mai vizionat din istoria sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net