O adolescentă din Arad s-a electrocutat după ce a încercat să-și facă un selfie! Are arsuri pe 40% din suprafața corpului

O tânără în vârstă de numai 16 ani a suferit mai multe arsuri miercuri seara, după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie. Din păcate, s-a produs un arc electric la 27 de mii de volți, iar adolescenta a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din suprafața corpului.

Incidentul s-a petrecut în municipiul Arad
Incidentul s-a petrecut în municipiul Arad

Miercuri seară, o adolescentă în vârstă de numai 16 ani s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face un selfie, însă a sfârșit prin a ajunge la spital cu arsuri grave pe 40% din suprafața corpului. Totul s-a petrecut în municipiul Arad, pe strada Trenului din cartierul Grădişte. Tânăra s-a urcat pe un vagon garat.

Tânăra era însoțită de alte prietene, care au încercat să o convingă să nu se urce pe vagonul de tren, însă adolescenta a fost convinsă că nu se va întâmpla nimic deoarece vagonul nu era conectat la o locomotivă.

Tânăra a ajuns la spital cu arsuri grave

„La locul evenimentului, echipajul medical a acordat îngrijiri minorei, care prezenta arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului, fiind însă conştientă şi cooperantă. În urma evaluării medicale, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Arad”, a transmis ISU.

La fața locului au ajuns rapid atât o autospecială de stingere, din cadrul Detaşamentului de Pompieri, împreună cu o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad.

Prietenele tinerei au încercat să o ajute

Atunci când au văzut ce s-a întâmplat, prietenele fetei au încercat să se urce pe vagon pentru a o ajuta, însă au fost oprite în ultimul moment de martori. Aceștia au spus că s-a auzit o bubuitură puternică, alături de arcul electric.

„Când am venit, am văzut fata sus pe vagon. Îi ardea părul. După trei-patru minute a picat fata pe jos. I-am pus o pătură sub ea, ardea tricoul, l-am rupt și n-am mai putut să fac altceva”, a povestit unul dintre martori, potrivit b1tv.ro. Salvatorii au ajuns rapid la fața locului, pentru a o duce pe tânără la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net