Cum a reacționat o turistă din Olanda când a văzut prețurile din țara noastră. Nu i-a venit să creadă cât a plătit pentru trei mese

O turistă din Olanda a vizitat țara noastră și a rămas surprinsă de prețurile pe care le-a descoperit. Nu i-a venit să creadă cât a trebit să plătească pentru trei mese!

Turista din Olanda a fost surprinsă de prețurile din România / foto: PRO TV
Turista din Olanda a fost surprinsă de prețurile din România / foto: PRO TV

Țara noastră este un adevărat cufăr de comori atunci când vine vorba despre turism, iar tot mai mulți străini vizitează România pentru a se bucura de un concediu de vis. Iar atunci când vine vorba despre cele mai populare destinații din țară, Bucureștiul este alegerea celor mai mulți turiști, urmat de Brașov, ori Bran.

Două turiste venite în țara noastră din Olanda au decis să viziteze Bran și Brașov, ele fiind și foarte impresionate de Minele de Sare din zonă. Una dintre cele două este pe jumătate româncă, însă pe lângă frumusețile României, cele două turiste au fost impresionate și de prețurile de aici!

Cât au plătit pentru trei mese în România

„Suntem din Olanda. Am venit pentru că ea este jumătate româncă, și a vrut să îmi arate țara. Facem în principiu activități turistice. Am fost în Brașov, la Bran, bineînțeles, am vizitat Minele de Sare, ne-am bucurat de natură și de orașele de aici. Am rezervat doar Airbnb”, a spus una dintre turiste, potrivit PRO TV.

Însă prețurile din țara noastră le-au surprins pe cele două turiste! „Păi, mic dejun, prânz și cină, undeva la 150 lei. Cred că este foarte ieftin”, a spus una dintre acestea.

Prețurile din România impresionează turiștii

Iar pe lângă preparatele tradiționale, turiștii care vin în țara noastră sunt impresionați și de bucătăria orientală! „Avem străini ucraineni, din Israel, din Italia, din toate țările. Avem și noi bucătăria noastră, foarte specific găsește și vegan, și shaorma, cărniță. Sunt curioși să încerce mâncarea orientală”, a spus șeful de restaurant Mustafa Kara.

În primele 6 luni din acest an, se estimează că undeva în jur de un milion de turiști au vizitat Bucureștiul. De asemenea, alte destinații populare au fost Brașov și Constanța, iar cei mai mulți turiști au venit din Germania, Italia, cât și Statele Unite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
454708605 8895222737161099 1234390086311424873 n jpg
Balea Lac scaled 1 logo jpg
monede valoroase depositphotos1 jpg
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net