Filmul genial de pe Netflix pe care multă lume nu l-a văzut. Are 3 actori legendari și e considerat unul dintre cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile

Ultima actualizare:

Dragi cinefili, Click! vine în atenția dumneavoastră cu o recomandare inedită în materie de filme, mai exact, o peliculă considerată una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care ați putea să le vizionați vreodată. Filmul celebru este acum disponibil și pe platforma de streaming Netflix

Netflix / foto: Pixabay
Netflix / foto: Pixabay

The Age of Innocence spune povestea de dragoste a doi tineri din înalta societate newyorkeză a secolului al XIX-lea. Un tânăr avocat se îndrăgostește de o femeie care este despărțită de soțul ei. În paralel, el este logodit cu verișoara celei de care s-a îndrăgostit. 

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să-l vezi fără ezitare

Sub regia lui Martin Scorsese, filmul este o dramă istorică românatică ce datează din anul 1993. Scenariul filmului reprezintă o adaptare a romanului cu același nume, scris de Edith Wharton în anul 1920, premiat apoi cu premiul Pulitzer. 

Filmul Vârsta Inocenței / The Age of Innocence a apărut în cinematografe în data de 1 octombrie 1993, lansat de Columbia Pictures. Criticii l-au apreciat, drept motiv a câștigat Premiul Oscar pentru cele mai bune costume. 

Este o tragedie a manierelor plasată în propria belle époque a societății new-yorkeze din anii 1870, o epocă nu a inocenței, ci a vinovăției ascunse.

Povestea spusă de filmul romantic

The Age of Innocence prezintă o poveste de iubire aprigă și dureroasă. Cu Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Winona Ryder și Miriam Margolyes în rolurile principale, pelicula relatează căsătoria lui Newland Archer (Daniel Day-Lewis), un avocat bogat din societatea newyorkeză, cu May Welland (Wynona Ryder). 

Archer o cunoaște apoi pe Olenska (Michelle Pfeiffer), contesă, și devine avocatul ei înainte de a fi implicați amândoi în chestiuni amoroase. 

Planul lui Archer a fost acela de a se căsători cu tânăra May Welland. În context apare Ellen Olenska, verișoara lui May, care revine la New York după separarea de un conte polonez alături de care trăia o viață lipsită de fericire. 

Cu cât o cunoaște mai mult pe Olenska, cu atât Archer devine mai dezamăgit de inocența și lipsa opiniilor personale ale logodnicei sale, May, iar de aici povestea devine și mai palpitantă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mimi Brănescu Foto Captură video Altceva cu Adrian Artene   Youtube jpg
netflix pixabay jpg
Banner Maria Iordanescu
banner simona patruleasa png
6 keanu reeves profimedia 0393849783 jpg jpeg
netflix pixabay jpg
Monica Tatoiu scaled e1698766538993 webp
bebe cotimanis 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net