Filmul de pe Netflix care a rupt toate topurile. Joacă actori celebri și a ajuns preferatul românilor chiar și după 20 de ani de când a fost lansat

Filmul "Criminal" este unul de spionaj bazat pe o idee de science-fiction. Este destul de violent și i se potrivește eticheta B-Movie. Distribuția aduce împreună pe ecran o colecție de actori cu nume la Hollywood sau în Regatul Unit. Filmul, din 2016, a ajuns în luna august în topurile de pe Netflix

Filmul din topurile de pe Netflix Foto: Pixabay.com
Filmul din topurile de pe Netflix Foto: Pixabay.com

”Criminal”, printre cele mai apreciate de pe Netflix  

Filmul ”Criminal”, din 2016, este un thriller de acțiune care reînvie ideea transferului de memorie pentru a explora teme de identitate și răscumpărare. Regizat de Ariel Vromen, filmul se centrează pe un concept interesant: transferul amintirilor unui agent CIA decedat în mintea unui criminal condamnat la moarte, interpretat de Kevin Costner.

Filmul a ajuns chiar și în preferințele românilor la aproape 20 de ani de când a fost lansat. În data de 1 august, acesta a ajuns pe locul 9 într-un clasament de 10 cele mai apreciate filme de pe Netflix, în România.

Ce se întâmplă în filmul "Criminal"

Kevin Costner joacă rolul lui Jerico Stewart, un criminal condamnat la moarte, care este subiecționat la o procedură experimentală care îi transferă amintirile și abilitățile unui agent CIA, Bill Pope (interpretat de Ryan Reynolds). Acest transfer de memorie are loc în încercarea de a preveni un atac terorist iminent, dar rezultatul este o combinație complexă de personalități și conflicte interioare.

Kevin Costner livrează o prestație memorabilă, îmbinând elemente de brutăție și umanitate în rolul său de criminal redempteur. Ryan Reynolds, deși are un rol mai scurt, contribuie semnificativ la complexitatea emoțională a poveștii. Gary Oldman și Tommy Lee Jones adaugă greutate și credibilitate prin interpretările lor solide.

Ce a declarat Kevin Costner despre personajul lui 

„Facem cunoştinţă cu Jerico în închisoare, un loc unde a stat mare parte din viaţă. O rană pe care a suferit-o în copilărie a făcut din el un sociopat, aşa că nu are niciodată remuşcări. Are doar reacţii, uneori violente, alteori pline de umor. Este aşa de imprevizibil încât nu i se permite să se apropie de nimeni în închisoare.

Dar după operaţia pe care o suportă, Jerico începe o pendulare între ceea ce este el însuşi şi ceea ce a fost Bill Pope. Deşi amintirile implantate îl tulbură, capătă o altă percepţie asupra lucrurilor şi trăieşte senzaţii pe care nu le-a mai avut până acum. Asta mi-a trebuit ca să-mi dau seama cum să portretizez", a declarat Kevin Costner. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net