Pelicula de pe Netflix cu Robert de Niro considerată „cel mai bun film cu gangsteri din toate timpurile”. E inspirată din fapte reale

Așa cum v-am obișnuit, astăzi venim cu o nouă recomandare Netflix! O producție ce îl găsește într-un rol fenomenal pe Robert de Niro, inspirată din realitate și considerată „cel mai bun film cu gangsteri din toate timpurile”, ocupă un loc fruntaș în clasamentul românesc al celor mai apreciate pelicule de pe platforma de streaming.

Filmul cu Robert de Niro care ocupă un loc fruntaș în clasamentul românesc / foto: colaj Click!
Filmul cu Robert de Niro care ocupă un loc fruntaș în clasamentul românesc / foto: colaj Click!

Anul trecut, în luna august, o producție cu Robert de Niro și Ray Liotta a fost votată „cel mai bun film cu gangsteri din toate timpurile”. Mai exact, este vorba despre pelicula „Good fellas” („Băieți buni”), care a primit, pe site-un Ranker, cu peste 500 de voturi în fața celebrului film „The Hodfather”, care s-a poziționat pe locul al doilea.

Fostul mafiot Henry Hill își rememorează ascensiunea și căderea pline de nuanță și violență într-o familie interlopă din New York: un vis măreț devenit coșmar paranoic”, este descrierea filmului pe platforma de streaming Netflix.

Așadar, pelicula cu Ray Liotta, Robert de Niro și Joe Pesci, care are o durată de 2 ore și 25 de minute, relatează viața și crimele gangsterului Henry Hill, care a trecut de la statutul de mare șmecher la cel de martor federal.

Pentru cei care nu au văzut această comoară a cinematografiei, pelicula spune povestea lui Henry Hill (jucat de Ray Liotta), un tânăr din Brooklyn care visează să devină mafiot într-o bună zi, dar și a prietenilor lui din familia Lucchese în perioada 1955-1980. Sedus de autoritatea și bogăția bandiților italiano-americani care locuiesc în cartierul său, Henry face toate treburile pe care aceștia i le atribuie pentru a le câștiga simpatia.

„Băieți buni” poate fi urmărit pe Netflix

În cele din urmă, intră în gașca lor și se bucură de o viață de excese alături de ei. Jimmy Conway (jucat de Robert De Niro) și Tommy DeVito (Joe Pesci) sunt genul de bărbați de care orice mamă ți-ar spune să nu te apropi, dar iată că îi devin mentori, dar și tovarăși. Henry, dependent de stilul său de viață somptuos dobândit în mod abuziv, nu se poate gândi să dea înapoi. Trăiește ca un rege sau nu trăiește deloc!

Filmul „Băieți buni” a fost nominalizat la șase categorii de la premiile Oscar. De asemenea, a câștigat un trofeu pentru „cel mai bun actor în rol secundar” (Joe Pesci) și cinci premii BAFTA, inclusiv pentru „cel mai bun film” și „cel mai bun regizor”.

Totodată, criticii internaționali l-au numit „cel mai bun film al anului”. În plus, mulți consideră că este unul dintre cele mai bune filme realizate vreodată, lăsând o amprentă culturală importantă. „Băieți buni” a fost, de asemenea, selectat pentru păstrarea în Registrul Național de Film al Statelor Unite ale Americii de către Biblioteca Congresului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net