La trei luni de la moartea prințesei Diana, Regele Charles a scris o scrisoare emoționantă: „Acum vedem printr-un pahar întunecat”

#Casa Regală a Marii Britanii

Scrisă la data de 8 decembrie 1997, o scrisoare semnată de Regele Charles arată cât de afectat a fost acesta de tragica dispariție a Prințesei Diana. Viitorul rege scria la ace moment despre „golul insuportabil” rămas în urma morții unei persoane atât de tinere.

Scrisoarea a fost scrisă la câteva luni după moartea Dianei
Scrisoarea a fost scrisă la câteva luni după moartea Dianei

Scrisoare semnată de Regele Charles, la acea vreme încă prinț, a fost scrisă la scurt timp după moartea prințesei Diana. La mai puțin de patru luni după ce aceasta își pierdea viața într-un accident de mașină la Paris, Charles compunea această scrisoare emoționantă, ce a fost trimisă către Peter Houghton.

Recent, acest document a fost scos la o licitație, unde a și fost vândut contra sumei de 2.000 de dolari.

Scrisoarea emoționantă scrisă de Regele Charles

Scrisoarea scrisă de Charles a fost scrisă pe 8 decembrie 1997, iar viitorul rege vorbea despre confuzia care vine odată cu dispariția unei persoane atât de tinere, cum era Diana. La momentul morții, prințesa avea vârsta de numai 36 de ani.

Scrisoarea este compusă din trei pagini, fiind scrisă la puțin peste trei luni de la tragica dispariție a Dianei. Ea a lăsat în urmă doi copii, pe prințul William, care la acel moment avea vârsta de 15 ani, cât și pe prințul Harry, ceva mai tânăr, ce avea doar 12 ani la momentul morții mamei sale.

Scrisoarea s-a vândut cu 2.000 de dolari

Viitorul rege s-a semnat simplu în această scrisoare emoționantă, „Charles”. De asemenea, alături de scrisoarea în sine, a fost inclus și plicul original al acesteia. Mai mult decât atât, în scrisoarea sa, Charles mai vorbește și despre credința sa despre ce se întâmplă după moarte, citând un pasaj biblic.

Cum tragicul accident al Dianei avusese loc cu numai câteva luni în urmă, unul dintre reprezentanții casei de licitații la care a fost vândută scrisoare explică faptul că Charles trebuie să fi fost foarte emoționat atunci când a scris aceste rânduri. Diana murise recent, la finalul lui august 1997, iar scrisoarea a fost scrisă în decembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net