Angelina Jolie a vrut să angajeze un asasin pentru a o ucide „Oricât de nebunește ar suna, cred că ...”

Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, dar se pare că, pe lângă cariera de succes, a întâmpinat în viață cumpene greu de dus. Angelina Jolie a recunoscut că, la un moment dat, nu-și mai dorea să trăiască, astfel că s-a gândit să angajeze un asasin care să o ucidă, i se părea mai simplu decât să se sinucidă ea.

Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte / foto: arhiva Click!
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte / foto: arhiva Click!

Angelina Jolie este cunoscută nu doar pentru cariera sa cinematografică, ci și pentru activitatea sa umanitară. Însă, celebra actriță de la Hollywood nu a avut o viață ideală. În urmă cu mulți ani, când era tânăra, la doar 22 de ani, și-a planificat propria moarte. În anul 2001, a dezvăluit că s-a gândit să angajeze un asasin care să o ajute să își încheie socotelile cu viața.

Va suna nebunește ce spun, dar a fost o perioadă în care aveam de gând să angajez pe cineva să mă omoare”, a spus Angelina Jolie, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

„Ar fi o crimă și nu ar fi simțit cineva că m-ar fi dezamăgit”

Ulterior, într-un alt interviu din 2003, actrița a explicat că prefera să fie ucisă decât să-și ia viața, considerând că moartea ar fi mai ușor de acceptat pentru cei dragi. De asemenea, a găsit destul de repede persoana potrivită care să recurgă la acest gest pentru bani.

Nu sunt atât de greu de găsit în New York. Oricât de nebunește ar suna, cred că mulți oameni se gândesc la sinucidere când sunt tineri. Eram foarte conștientă de faptul că atât de mulți oameni din jurul meu, precum mama mea, ar simți că nu ar da suficient sau nu ar face suficient, dacă mi-aș fi luat viața. Deci, soluția mea a fost dacă altcineva mi-ar fi luat viața – ca într-un «jaf» – atunci ar fi o crimă și nu ar fi simțit cineva că m-ar fi dezamăgit”, a povestit Angelina Jolie, în urmă cu mai mulți ani.

În schimb, a avut parte de surpriza vieţii ei! După ce a planificat să scoată bani treptat din contul ei, pentru a nu se observa golul produs de suma uriașă cerută de către asasin, reacția „ucigașului” a fost una surprinzătoare:

„Era o persoană destul de decentă și a întrebat dacă pot să mă gândesc mai bine la asta și să-l sun din nou în două luni. Ceva s-a schimbat în viața mea în tot acel timp și m-am gândit că vreau să rămân în viață”, a mai povestit actrița.

Copiii i-au schimbat percepția despre viață

Ulterior, în 2011, a spus că se simte norocoasă că nu a murit de tânără: „Am trecut prin vremuri mai grele și mai întunecate și le-am supraviețuit. Nu am murit de tânără, așa că sunt foarte norocoasă. Există alți artiști și oameni care nu au supraviețuit anumitor lucruri. Cred că oamenii își pot imagina că am făcut cel mai periculoase și că am făcut și lucuri mai rele. Din multe motive nu ar trebui să fiu aici. Te gândești la acele mult prea multe dăți în care te-ai apropiat de prea multe lucruri periculoase, de prea multe situatații fără de spreranță”.

Totodată, faptul că a devenit mamă a ajutat-o să evolueze. Cei șase copii i-au schimbat percepția despre viață. „Nu am fost o tânără foarte stabilă. De fapt, nu m-am gândit niciodată că pot fi mama cuiva. Îmi amintesc de decizia de a deveni părinte. Nu e greu să iubești. A fost greu să știu că din momentul acela înainte trebuia să fiu eu cea care să se asigure că totul este în regulă. Am avut o viață binecuvântată, dar am avut propriile mele provocări. Am suferit de stres posttraumatic.

Adesea simți acel sentiment că ești rupt de tot și de toate și te întrebi dacă mai ești capabil de ceva, făcându-ți griji că nu poți fi suficient de bun pentru a-i proteja și a avea grijă de cei pe care îi iubești”, a declarat Angelina Jolie, conform sursei menționate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
image
actualitate.net
image
actualitate.net