Cum a filmat Angelina Jolie scenele geniale din Maleficent. Cât de mult s-a pus în pericol celebra actriță

Angelina Jolie a dat dovadă de profesionalism și devotament în timpul filmărilor faimosului film Maleficent. Actrița americană a interpretat pentru a doua oară rolul vrăjitoarei, o continuare a poveștii din anul 2014. 

Angelina Jolie în Maleficent
Angelina Jolie în Maleficent

În social media a devenit viral un filmuleț realizat în timpul filmărilor pentru film, în care s-a văzut cum Angelina Jolie a fost protagonista unor scene și ipostaze dificile, pe care le-a efectuat fără greșeală. 

Sacrificiile făcute de Angelina Jolie pentru filmul Maleficent 

Angelina Jolie a interpretat rolul ursitoarei rea, în timp ce Elle Fanning o interpretează pe Frumoasa Adormită, iar Sam Riley joacă rolul lui Dival. Producția a ajuns rapid la inimile celor de acasă, iar cele mai recente imagini cu Angelina Jolie din timpul filmărilor au făcut înconjurul internetului. 

În cadrul clipului devenit viral pe TikTok, actrița americană a făcut diverse cascadorii, a fost nevoită să fie legată și suspendată în aer pentru a bifa scene reușite din film. 

Angelina Jolie: „Întotdeauna mi-a plăcut Maleficent”

Actrița a oferit un interviu pentru Daily Mail la scurt timp după premiera filmului Maleficent. A mărturisit faptul că, privind retrospectiv, și-a dat seama de faptul că multe dintre producțiile în care a jucat nu și-ar dori să fie văzute de către copiii ei. 

„Nu mi-am dat seama până acum că din filmele pe care le-am facut până acum, foarte puține le-ar putea vedea și copiii mei. A fost amuzant să realizez o asemenea producție pe care copii să o aștepte cu nerabdare, să poată veni pe platourile de filmare. Au fost încântați să o întâlnească pe Elle Fanning", a declarat aceasta.

Angelina Jolie a vorbit si despre experienta de a juca alaturi de fiica sa, Vivienne: „A fost minunat. Am ales-o pentru că alți copii de vârsta ei s-ar fi speriat de felul în care arăt. Am repetat doar de cateva ori cu ea, însă totul a mers foarte bine", a mai explicat vedeta.

„Întotdeauna mi-a placut Maleficent. Nu același lucru pot spune despre Frumoasa Adormită. Pe ea si pe Făt-Frumos îi consideram plictisitori atunci când eram mică, dar cel din film este mult mai tare", a conchis Angelina Jolie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alex bodi colaj instagram jpg
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net