Secta din care a făcut parte Brad Pitt. Care era ritualul de purificare. O tânără de 15 ani trebuia să fie lângă actor

Ultima actualizare:

Recent, a ieșit la iveală un amănunt controversat din tinerețea lui Brad Pitt. Totul s-a petrecut atunci când actorul nu împlinise încă 30 de ani, atunci când era într-o relație cu actrița și cântăreața Juliette Lewis.

Starul din Babylon a făcut cunoștință cu scientologia prin Juliette Lewis / foto: arhiva
Starul din Babylon a făcut cunoștință cu scientologia prin Juliette Lewis / foto: arhiva

În cadrul organizației controverate exista un „ritual de purificare” care presupunea ca vedeta să facă saună timp de cinci ore în fiecare zi și alături de el să fie o adolescentă de 15 ani, potrivit clickpentrufemei.

Brad Pitt a participat la un „ritual de purificare” alături de o tânără de 15 ani

În 2020, un fost membru al scientologiei a dezvăluit în The Sun că Brad Pitt a fost implicat la un moment dat în Biserica Scientologică și că a petrecut timp în saună cu o adolescentă de 15 ani. „Am fost antrenat să fiu supraveghetor și am fost trimis la Centrul de Vedete din Portland pentru instruire”, a povestit fostul scientolog, potrivit The Sun.

„Acolo am întâlnit-o pe fiica adolescentă a Directorului Executiv al sediului scientologic din Portland. Ea mi-a spus că Brad Pitt a participat la ritualul de purificare în acel centru. A venit acolo pentru a se izola de lumea din jur", a adăugat el.

„Tânăra a fost selectată să fie partenera lui Pitt în saună pentru că era fiica unui scientolog important. În Biserica Scientologică, membrii sunt adesea asociați cu altcineva pentru a-i ajuta să-și finalizeze cursurile. Așadar, adolescenta a stat cu Brad în saună în fiecare zi timp de aproximativ o lună. Deși erau împreună zilnic, nu s-a întâmplat nimic nepotrivit între ei”, a subliniat fostul membru al sectei.

În contrast cu Tom Cruise, Brad a renunțat la scientologie după o perioadă de încercare în tinerețe. Deși organizația religioasă a încercat să-l convingă să rămână, actorul a refuzat și a părăsit Biserica Scientologică definitiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net